subscriu  pentru BFG g-force winter  - initial am fost sceptic cu privire la profilul unit pe centrul al anvelopei insa dupa o discutie cu  cineva care a folosit acest tip m-am hotarat sa le cumpar ,  s-au dovedit a avea calitati   excelente  (si in plus faptul ca au zgomot redus la rulare)  . Pentru vara , anul trecut am cumparat Vredestein Hi Trac , cu profil unidirectional , care , de asemenea , s-au dovedit a avea calitati deosebite , mai ales  pe carosabil ud ( aderenta , imprastierea apei , deplasare laterala si franare ,  zgomot la rulaj  )

Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele

Collapse

This is a sticky topic.

X
X
- 

ba nu. dupa prima lege ar fi fost obligatorii cele de iarna pana pe 01 martie. dupa a doua lege erau obligatorii doar pe carosabil acoperit cu zapada sau polei...

asa ca ... in week-end eu voi pune rotile de vara (daca nu va mai ninge pana atunci)

http://www.4 tuning.ro/legislatie-auto/anvelopele-de-iarna-au-devenit-obligatorii-este-oficial-9596.html

scapati de pauza dintre 4 si tun...Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
 Comment
- 

eu am pus gumele de vara de 2 saptamani ...
 Comment
- 

ai vreo problema?! eu am spus ce auzisem, nu ca ar fi adevarat. desi logic ar fi sa dureze mai mult pt ca e stiut ca in martie ninge. dar tu n-ai de unde sa stii ca la cati ani ai , n-ai prins prea multeOriginally posted by Cristi_LCD View PostEu mai astept ca dimineata e inca polei de la zapada topita ziua. Probabil saptamana urmatoare.  
 Comment

deci este cineva mai curajos ca mine
deci este cineva mai curajos ca mine

).
 ).

Stiu ca sunt un monstru inconstient, ca am pus vietile oamenilor nevinovati in pericol, etc.
 Stiu ca sunt un monstru inconstient, ca am pus vietile oamenilor nevinovati in pericol, etc.

Comment