de ce n-ai cautat pe net ?! gaseai preturi bune.
aici vad ca s-au facut 293 si erau 267 acum o luna.

aici vad ca s-au facut 293 si erau 267 acum o luna.

banuiesc ca majoritatea celor de aici conduc 90% in oras unde chiar nu ai cum sa fii prea agresiv fara a suporta intr-un fel sau altul consecintele.
 banuiesc ca majoritatea celor de aici conduc 90% in oras unde chiar nu ai cum sa fii prea agresiv fara a suporta intr-un fel sau altul consecintele. sa face drifting la razoare ?
 sa face drifting la razoare ?  si am trecut cu mult de varsta cand aveam de demonstrat.
 si am trecut cu mult de varsta cand aveam de demonstrat.  daca vrei ne cunoastem si facem planuri la o bere.
 daca vrei ne cunoastem si facem planuri la o bere.

eu unul prefer de o mie de ori sa intarzii si cu o ora decat sa... doamne fereste !
 eu unul prefer de o mie de ori sa intarzii si cu o ora decat sa... doamne fereste !  fan michelin...
 fan michelin...  

dar adevarul e ca de multe ori n-am rabdare si ma bag. ideea e ca s-ar putea ca intr-o zi sa platesc.
 dar adevarul e ca de multe ori n-am rabdare si ma bag. ideea e ca s-ar putea ca intr-o zi sa platesc.

cand cum, ai personalitate dubla?
 cand cum, ai personalitate dubla?  sper ca nu te-ai suparat. daca vom avea vreodata ocazia sa ne intalnim, poate-ti exemplific la ce-ti trebuie gume bune si la 75 de cai, nu doar la 110. iar eu vorbesc din prisma amatorului, care merge cu masina de strada la circuit, dar da-te matale daca ai ocazia, la un demo, show, ceva cu vali porcisteanu, titi aur, sa-ti arate aia cum zbori de-a latul cu slick-uri de nu stii nici cine esti si nici ce cauti in caruselul groazei
 sper ca nu te-ai suparat. daca vom avea vreodata ocazia sa ne intalnim, poate-ti exemplific la ce-ti trebuie gume bune si la 75 de cai, nu doar la 110. iar eu vorbesc din prisma amatorului, care merge cu masina de strada la circuit, dar da-te matale daca ai ocazia, la un demo, show, ceva cu vali porcisteanu, titi aur, sa-ti arate aia cum zbori de-a latul cu slick-uri de nu stii nici cine esti si nici ce cauti in caruselul groazei  

conform rationamentului meu, o poti pune de-a latul la drum lung unde ai ceva viteza si poti fi tentat sa abordezi o curba de 90* in viteza. acolo prefer sa merg preventiv pentru ca fazele nasoale acolo se intampla. in oras il pupi pe ala din fata, RCA...alea, alea si gata.
 conform rationamentului meu, o poti pune de-a latul la drum lung unde ai ceva viteza si poti fi tentat sa abordezi o curba de 90* in viteza. acolo prefer sa merg preventiv pentru ca fazele nasoale acolo se intampla. in oras il pupi pe ala din fata, RCA...alea, alea si gata.  numai sa nu dai de un idiot care "o arde" cu 120 in centru. vorba unui prieten, daca trebuie sa pleci undeva noaptea la semafor, dupa ce s-a facut verde, mai stai cateva secunde ca sa fii sigur ca nu forteaza vreun bou, rosul si ti-o da cum e mai "bine".
 numai sa nu dai de un idiot care "o arde" cu 120 in centru. vorba unui prieten, daca trebuie sa pleci undeva noaptea la semafor, dupa ce s-a facut verde, mai stai cateva secunde ca sa fii sigur ca nu forteaza vreun bou, rosul si ti-o da cum e mai "bine".  

We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment