Am reusit sa montez gumele de vara, dupa 4884 km parcursi in sezonul acesta. Se simte diferenta la rulaj de parca ar fi alta masina (la 30 de grade cate au fost zilele astea e si normal)
Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Eu am cumpărat Matador MP92 Sibir Snow 185/65/15 în iarna 2018 cam în jur de 180ron/buc. Nefiind hotărât ce sa iau mi-au fost recomandate de vânzător el având pe un Audi A6 acest tip, bineînțeles alta dimensiuni în detrimentul altor mărci mai scumpe iar profilul este destul de ok. Sunt produse în Slovacia si mi s-au părut destul de bune dupa 2 ierni si a fost zăpadă destulă. Nu am avut probleme deosebite de pierdere aderență sau rămânere înzăpezit. Personal le recomand
Comment
-
-
am avut si Matador sibir snow, si hankook rs2w452. bune ambele pe zapada. Ce nu mi-a placut la matador e ca sunt foarte tesite, si, suprafata de rulare e ingustata in acest fel destul de mult. Din cauza asta, pe uscat/apa mi s-au parut mult mai ok Hankook, care nu sunt tesite , sau nu sunt atat de mult tesite.
Comment
-
Uitat-te si la Kleber Krisalp Hp3.
......................
Ca si parere strict personala, daca ai pe duca si cauciucurile de vara, varianta cea mai buna ar fi CrossClimate. Chiar daca efortul financiar este mai mare cred ca pe durata lor de viata se iese mai bine decat cu doua randuri de cauciucuri, eventual si doua randuri de jante la care se adauga si dubla schimbare anuala.
- Likes 1
Comment
-
tot la nokian - wrD4 is din alta lume... pe zapezi afinate si batatorire is super-miez. sare apa si moina de sub ele de zici ca alergi cu delfinii. pe gheata - aproape fail; ed fapt toate-s fail pe gheata.
au peste 30k km, profilul e la jumate si am mers mult si pe asfalt uscat iarna si si pe caldura; destul de des cu peste 110-120 km/h.
pe de alta parte: nokian line (alea de vara): FAIL maxim! dupa doua veri (spre 50k km) doua "pe sirma", doua super-varza; se rod mai ales pe "interior". sar bucati din suprafata de rulare de arata ca alea chinuite din formula1. is si cam prea "eco", s-au tocit de naiba le-a luat, mai aveau 2 mm pina la marcajul de siguranta, le-am schimbat.
daca e vorba de mers mai mult prin oras: crossclimate.
Last edited by 77sky; 6 November 2019, 21:53.
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by gabrieln1960 View Post......................
Ca si parere strict personala, daca ai pe duca si cauciucurile de vara, varianta cea mai buna ar fi CrossClimate. Chiar daca efortul financiar este mai mare cred ca pe durata lor de viata se iese mai bine decat cu doua randuri de cauciucuri, eventual si doua randuri de jante la care se adauga si dubla schimbare anuala.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
Comment