Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by B997NDL View Post
    adica?! sa stii ca power box-ul face economie ca si remaparea

    iti reduce cu cca 3% consumul, fapt confirmat si de inginerul de la dacoserv. gata ca fac off topic daca vrei detalii iti dau pm
    3% reducere de consum ??????????? pai daca un logan diesel ia in bucuresti 5.2% inseamna ca dvs. mergeti cu un consum de 2.2% .... wow !!!!!!!
    consum de vis ...
    Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

    Comment


    • Cred ca-i vorba de o reducere 3% din ce consuma in mod normal. 3% x 5 litri/ 100 de km= 0.15 litri.

      Comment


      • mr. K a inteles! 3% inseamna 3 litri la 100 km?!

        e vorba de doar 3% din consumul normal. ar fi fost bine sa fie asa... dar oricum e binisor si cu 3%. in timp se aduna

        Originally posted by mr.K View Post
        Esti omul cifrelor, clar.
        Ma bucur ca esti multumit de alegerea facuta la anvelopele de iarna, cu toata ca nu stii nici tu exact de ce, inca. Poate doar ca-s silentioase.
        nu sunt omul cifrelor si stiu de ce sunt multumit pana acum. cat despre cifrele alea sunt utile. nu poti incerca toate anvelopele de iarna ca sa stii ce sa cumperi. bine...nu-i credem pt ca sunt romani desi datele nu pleaca de la ei. iti mai dau un link britanic unde sub procente obtinute o sa vezi premiile obtinute la teste profesioniste, si cu asta inchei. nu vreau sa va conving sa cumparati ci doar ma deranjeaza ca va aruncati in contraziceri cand de fapt n-ati mers niciodata cu ele. poate atunci intelegeati. si mai si vbiti de parca eu n-am asa ceva si vorbesc din povesti de strada.

        Will the Michelin Alpin A4 suit your car? Find the best tyre for your car read 53 reviews for the Michelin Alpin A4 and compare to other Winter tyres at tyre reviews
        Last edited by B997NDL; 2 December 2011, 16:40. Reason: Automerged Doublepost

        Comment


        • Pe acelasi site, un link pe care l-am mai pus, mai in urma.
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

          Comment


          • corect! n-am spus ca e nr. 1 mereu, desi pe linkul dat de mine se vede ca a fost clasat primul la doua teste. ce voiam sa spun e ca oricum sunt anvelope excelente mai ales la 300 lei pe buc. unii vehiculau pe aici preturi de 250-260 lei pt motrio, sava...etc. eu unul as da diferenta de 150-200 pt toate 4, fara sa ma gandesc. ca sa nu mai spun de poza postata de mine cu cateva pagini in urma in care se vedea promotia din cora, la anvelope sava la 360 lei o mai pun o data ca multi nu vor crede si sa nu pierdeti timpul cautand. alpin4 sunt la 300 si acum vad si le au in stoc.


            si oricum sa fie a cincea la recomandari din toate anvelopele premium de iarna e totusi ceva.
            Attached Files
            Last edited by darksid3; 2 December 2011, 17:28.

            Comment


            • NDL-ule, tati, deja este prea mult. Sincer, iti recomand sa le iei cu tine in dormitor, in fiecare seara. De cand le-ai luat, ai inebunit pe toata lumea pe toate thread-urile de anvelope. Indiferent despre ce se discuta aici, tu vii si ne spui cat de minunate sunt anvelopele tale. Bai, or fi, nu zic ca nu sunt, dar mai lasa-ne mai nene ca ne-ai capiat. Nu cred ca mai exista cineva pe forum-ul asta care sa nu stie ca tu ai A4 si ca esti cel mai multumit de ele, si ca sunt silentiose si ca sunt cum dracu' mai sunt.
              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

              Comment


              • nu era vba ca mi-am luat eu. le recomandasem pt ca multi inca mai intreaba ce ar fi bine sa-si ia si pentru cine e interesat am dat si un link unde le pot gasi la un pret f bun avand in vedere la ce preturi se vand acum anvelopele de iarna. pe unii i-ar fi putu ajuta. oricum inchei vorbirea despre asta fiecare sa-si ia ce vrea.

                Comment


                • Originally posted by ion_R5 View Post
                  Deocamdata zapada se incapataneaza sa nu vina... (cel putin in Bucuresti si in multe localitati din sudul tarii)

                  Sa vedem cat ne mai iarta... Fiindca abia astept sa-mi pun rotile de iarna, sa vedem ce stiu sa faca anvelopele Motrio Winter...

                  La ce nebunie a fost cu anvelopele astea de iarna, se pare ca Doamne-Doamne ne-a tratat si de asta data cu blandete.
                  Si iarna trecuta la fel a fost. A inceput sa ninga pe la jumatatea lunii decembrie. Asta cu toate ca se anunta cea mai grea iarna din ultimii... jdemii de ani. Mie mi s'a parut o iarna normala, doar cei responsabili cu deszapezirea au fost luati, din nou, prin surprindere. Tipic...

                  Isteria anvelopelor de iarna s'a creat de anul trecut, de cand se tot vehicula ca va fi emisa legea.
                  If it ain't broke, don't fix it!

                  Comment


                  • credeam ca de asta e deschis thread-ul , ca sa ne mai sfatuim si sa ne indrumam intre noi, in privinta anvelopelor. poate totusi sunt mai bune motrio

                    post @ vitriol
                    Last edited by B997NDL; 2 December 2011, 18:19. Reason: Automerged Doublepost

                    Comment


                    • Exact! Pentru asta este thread-ul, dar tu ai venit cu o reclama foarte agresiva, agasanta si sustinuta, incat eu unu' , pentru treaba asta, crede-ma ca nu vreau sa mai aud de Michelin A4 astea, toata viata mea.
                      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

                      Comment


                      • @ Vitriol

                        Nu e cazul sa te superi. Omul a ramas impresionat de anvelopele alea.... De ce reactionezi asa? E un fel de "dragoste la prima vedere". Daca sunt si alte interese de promovare, asta nu mai stiu...

                        Si eu mi-as fi luat Michelin Alpin A4 la oferta Dacia 329 ron/buc, insa nu aveau pe stoc, asa ca am luat Motrio Winter...

                        Stii cum este chestia asta cu "impresionatul"... Pana acum vreo 3 ani, eram convins ca "afacerea" e sa iti iei masina cu motor diesel - si ca toti ce care isi iau masini pe benzina sunt un fel de "nepriceputi". (asta dupa 2 sh-ri diesel care papau cuminti 4.5 - 5 - 5.5 l/100km)

                        Acuma am ajuns la concluzia ca fiecare masina e buna in felul ei si ca treaba cu dieselul era valabila cand litrul de motorina costa 65% din pretul litrului de benzina.... Acuma, preturile sunt cam la fel... iar intretinerea la diesel e ceva mai scumpa... Dar dincolo de toate astea... este PERCEPTIA omului... (La diesel stii cum e... in prima iarna cand nu iti porneste sau porneste foarte greu, si trebuie sa schimbi 1, 2 sau X bujii incandescente, incepi sa intrii la indoieli... mai ales daca nu esti obisnuit sa umblii sub capota)
                        Last edited by ion_R5; 2 December 2011, 18:45.

                        Comment


                        • @ vitriol: am inteles! nu mai vrei sa auzi de ele dar ai reusit sa schimbi thread-ul in "off topic"

                          @ ion-R5: vezi ca am dat un link in urma cu o pagina sau doua cu un site unde le au la 305 lei si erau pe stoc. intra si vezi.

                          Originally posted by stefanel
                          Ai grija ce-ti doresti !
                          mda, asta pentru ca e motor puternic. e stoc la 105 cp? cred ca se simte bine..
                          Last edited by B997NDL; 2 December 2011, 21:57. Reason: Automerged Doublepost

                          Comment


                          • Reveniti la subiect
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

                            Comment


                            • Jurnaliștii britanici de la AutoExpress au realizat un nou test menit să demonstreze diferențele majore între comportamentul unei mașini echipate cu pneuri de iarnă față de un vehicul identic, dar dotat cu anvelope de vară.

                              Pentru ca rezultatul obținut la testul realizat în Suedia să fie cât mai relevant britanicii au utilizat două mașini identice și seturi de pneuri de iarnă și vară produse de același furnizor. Prima încercare la care au fost supuse vehiculele a fost frânarea bruscă la o viteză de circa 50 km/h (30 mph). Mașina dotată cu anvelope de iarnă s-a oprit dup exact 27 de metri, în timp ce vehiculul cu pneuri de vară a avut nevoie de 85 de metri pentru a ajunge la 0 km/h. Prin urmare, cauciucurile de vară au nevoie de o distanță de trei ori mai mare decât cele de iarnă pentru a ajuta mașina să se oprească. Mai mult chiar, mașina nepregătită pentru iarnă a trecut cu o viteză de peste 40 km/h (25mph) pe lângă punctul în care mașina bine echipată pentru anotimpul rece se afla deja oprită.

                              Al doilea test a fost cel al demarajului de pe loc și al accelerării până la o viteză de 50 km/h. Și în acest caz diferența a fost net în favoarea mașinii echipate cu anvelope de iarnă. Și în cazul unei virări bruște, vehiculul acesta a avut un răspuns mult mai exact la comenzi decât cel dotat cu pneuri de vară.

                              Aveți sau nu nevoie de anvelope de iarnă pe drumuri alunecoase? Concluzia o trageți dumneavoastră.

                              Pentru meseriasii care sustin ca guvernul le fura painea de la gura, va rog sa priviti rezultatele practice.

                              Fore more videos visit: http://www.autoexpress.co.uk/videos/British motorists tend to run summer tyres on their cars all year round, regardless of the weathe...

                              Comment


                              • Anul trecut ai folosit anvelope de iarna?
                                If it ain't broke, don't fix it!

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google