Radarele Private, Incurajate De Politie

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #76
    Bravo Pilifida. Astia de o tin sus si tare "merge-ti domne legal" ori n-au carnet, ori sunt soferi de duminica. Un sofer de meserie, nu un posesor de permis de conducere, stie ca este IMPOSIBIL sa respecti "legea", pt. ca ea chiar e facuta ca sa fie incalcata. Va uitati in gura lu` alea de la stiri "viteza ucide", "din cauza vitezei". Cine a facut legea ? Vreau sa am si eu ceva de zis, nu sunt de acord cu limitele lor. Problema e cu obtinerea de permis, orice balaur cu 100-150 euro are carnet gata, stai un pic ca nu-I asa....DA da DAAA !
    Drumuri bune colegii !

    Comment


    • #77
      Numai o noua revolutie va schimba ceva in tara asta, dar o revolutie in care se va lasa cu mai mult de 2 impuscati

      Comment


      • #78
        As propune ca "profesionistii" sa aiba liber la viteza si depasiri... nu e vina incepatorului ca trebuie sa inparta acelasi drum cu noi si nu exista infrastructura pentru a circula fluent.
        @interceptor si tu ai fost "balaur" odata si te injurau "profesionistii" la vremea aia, nu spun, sunt multi idioti pe sosele ce trebuie depasiti, dar viteza chiar ucide, daca esti sofer profesionist sigur ai vazut cateva accidente mortale pana acum.

        Comment


        • #79
          No offense...Colegu' VASILE 78...sa nu crezi ca unii "soferi profesionisti"- cum ii numesti tu - nu sunt tembeli mult mai mari decat cei amatori !! Oho si inca cati ! Cat esti de profesionist, crede-ma, daca n-ai nimic in ,,scufa'' degeaba ! Oare n-ai vazut ca multe dintre accidentele mortale sunt cauzate de ,,soferii profesionisti ''? Aici este de vorba si de responsabilitate pe langa experienta !!! Respect .
          Last edited by eugenio_23; 7 April 2013, 09:55.
          LOGANIST CONVINS !!!

          Comment

          Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google