Am si carte de garantie cu stampila unde apare doar o singura revizie ceea ce mi s-a parut a fi in regula pentru ca masina cica fiind nou nouta a avut facuta o singura revizie. Si foaia de la service zicea la fel dar cu asta am lamurit problema, era gata fabricata.
Probabil ca dupa toate astea imi pot permite sa-i sfatuiesc pe cei care cumpara masina SH oridecare, sa verifice macar la 2 service-uri VIN-ul masinii care urmeaza sa fie achizitionata. Daca se poate si in 3 lucuri desi pare absurd, trebuie facuta verificarea pentru ca altfel se poate ajunge intr-o situatie similara cu a mea.
Stima colegi!
Probabil ca dupa toate astea imi pot permite sa-i sfatuiesc pe cei care cumpara masina SH oridecare, sa verifice macar la 2 service-uri VIN-ul masinii care urmeaza sa fie achizitionata. Daca se poate si in 3 lucuri desi pare absurd, trebuie facuta verificarea pentru ca altfel se poate ajunge intr-o situatie similara cu a mea.
Stima colegi!

(probabil masina a fost intretinuta pe undeva, altfel nu cred ca aveam vre-o sansa sa ajung acasa cu ea, si nici nu ar fi mers atat de bine, scotea fum probabil, etc etc a boboc.) Am adus masina acasa, pasul 2 in secunda 2 am fugit si am schimbat: distributie, kit accesorii, ulei motor, filtru aer/ulei, placute de frana si pompa de apa. Si la service-ul asta au masurat masina din toate unghiurile si mi-au zis ca tehnic este ok si ca nu ar trebui sa am probleme. Acum ma bucur de ea asa cum e si incerc sa am cat mai mare grija de ea. O ador

Comment