Si care e deranjul, daca circuli corect, fara sa incalci legea referitoare la circulatie?
Ne deranjeaja cine constata, in loc sa ne asumam aceste greseli si ca oameni civilizati sa inlelegem ca agentul, fie el de la Locala sau MAI, nu si-a facut decat datoria. Tot discutam de cele competente. Daca cineva, aici pe forum, are argumente ca ceea ce fac agentii de la Brigada Rutiere de la Locala, este contrar legii, sa posteze argumentat, eventual cu articole din Legea de Organizare, in baza careia fiinteaza aceasta structura; si atunci vedem ce si cum. Nu de alta, dar s-ar intelege ca unii dintre noi, am avea ceva cu anumite autoritati. Cu abuzurile, avem toti, dar deocamdata...de autoritate vorbim.
Ne deranjeaja cine constata, in loc sa ne asumam aceste greseli si ca oameni civilizati sa inlelegem ca agentul, fie el de la Locala sau MAI, nu si-a facut decat datoria. Tot discutam de cele competente. Daca cineva, aici pe forum, are argumente ca ceea ce fac agentii de la Brigada Rutiere de la Locala, este contrar legii, sa posteze argumentat, eventual cu articole din Legea de Organizare, in baza careia fiinteaza aceasta structura; si atunci vedem ce si cum. Nu de alta, dar s-ar intelege ca unii dintre noi, am avea ceva cu anumite autoritati. Cu abuzurile, avem toti, dar deocamdata...de autoritate vorbim.

Eu ma stiu cu cheia la gat de la inceputul gradinitei, tata n-a avut masina, ma mai ducea cateodata cu sania la gradinita fratele mai mare, frumoase amintiri... sa nu mai spun ca toate gradinitele erau la fel, nu trebuia sa mergi jumatate de oras la "cutare" gradinita pentru ca e mai "verde". Facand o paralela, astia de la locala sunt ca si copiii de gradinita, calca cu pasi timizi pe noi teritorii, au ajuns de la gonit copii din parcuri la responsabilitati majore, pentru unii e mare lucru sa scrie un proces verbal, si mai mare lucru este sa-l scrie si corect. In stadiul in care sunt ar fi in stare sa o amendeze si pe mumasa daca nu ar respecta legea, cu timpul or sa devina mai toleranti.

. La finalul reportajului este explicat foarte bine care sunt competentele acestor "serifi" autentici 
Comment