Nesimtire?!(militia Si Gardienii)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nesimtire?!(militia Si Gardienii)

Bai fratilor la astia chiar nu exista legislatie,legi sau e prea multa nesimtire in capul lor?! Au voie cumva sa stea asa la birfe ??,pe asta hai ca o mai inteleg dar sa stea si cu masina parcata pe trotuar e prea de tot,pt astia chiar nu exista legi?? chiar nu se poate sa ii amendeze si pe ei cineva?! Pai daca era vreunu dintre noi parcat asa era vai de mama lui.
    Attached Files

Vezi ca pe forum sunt si gabori undercover , sa nu se atace la topicul tau . Stiai ca gaborii nu folosesc centura de siguranta in trafic ? Stiai ca ei opresc unde este oprirea interzisa ? Ca doar nu s-or amenda singuri .
    B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Mie a vrut sa imi dea amenda cand mergeam cu masina un gabor de sectie care nu avea nici o legatura cu rutiera, motivul ? ( am pus frana sa nu dau in groapa si a derapat masina) uni au o defectiune la ,,soft'' se face condens din cauza sepcii

Comment

Chestia asta trebuia sa o postezi la sectiunea ' bancuri ' .
        B -X X - DDF x 2

Comment

bancuri sunt politisti astia de pe strazi ! pe ei unde ii bagam ?!
          Last edited by Seba; 23 May 2008, 10:41.

Comment

Cream o sectiune noua intitulata ' diversitati ale strazilor noastre " .
            B -X X - DDF x 2

Comment

Ci uameni..Ia sa fi fost altu` asa...Ii luat si chilotii de pe el...Da` " ei e organu` dom`le"

Comment

Iauzi, avem si organe pe forum pai sa fie sanatosi. Stai linistit FLORIN77 ca doar no sa imi dea amenda pt poza,sau pt ce?? Ce sa atace la topic?? Sau poate ma vor urmari pina cind ma vor prinde si pe mine parcat pe trotuar?!Hahaha,mai greu. Chestia e ca ar trebui sa avem toti o lege nu numai cei fara uniforma,de aici se vede taranimea si nesimtirea din capul lor, dovada ..din poza. Asta ar fi un exemplu dat de ei catre populatie?? Aici ar trebui sa se ia masuri la faze din astea nu sa ma gindesc eu ca vai doamne ma ataca la topic sau mai stiu eu pe unde ca doar legile nu sint doar pt mine! Si nu vreau sau nu tin neaparat sa ii bag pe toti in aceeasi oala dar prea putini sint care respecta si ei la rindul lor legile sau procedeaza dupa cum e legea,chiar daca sint in timpul serviciului(mai ales) sau nu.
                Last edited by Tavi72; 23 May 2008, 21:31.

Comment

Circulatia si militia = apa si uleiul , legile de circulatie sunt facute pentru a fi interpretate de ei asa ca daca va opreste un politist : stati cumainile pe volan si il asteptati sa se prezinte, de si daca stau bine sa ma gandesc acu' suntem in Romania sa nu va mire nimic,intamplariile,suntem o caterinka de tara. Daca ne merge greu sau ma rog cuva nasol de ce nu mai facem o revolutie ?!

Comment

Revolutie?! Cu cine?? Oricum pt oameni simpli si de rind tot nu ar fi o solutie.

Comment

|Niste tarani....

|Si cind te gindesti ca s-au scandalizat cind a aparut reclama aia ... Ar trebui sa vada si sefii lor ca reclama aia avea dreptate... Dela birou nu se prea vede in strada..

abs+ 1.4 mpi a/c alb glace

Comment

Asa asa,eu unu sigur voi fi mai atent de acu incolo la fazele lor si jap o poza,ca doamne multe am mai vazut aici in oras dar nu mi-a venit nici odata ideea cu pozatu,sau era prea tirziu.

Comment

Politist care NU este in misiune.

Azi in timp ce asteptam sa se ridice bariera trece o masina linga mine si se opreste pe sens opus chiar in fata barierei. Cum au ridicat bariera el fiind prima se baga si dispare. Cu doua strazi mai departe, gasesc masina oprita in fata carciumei.
                          Attached Files

Comment

o buna initiativa baieti! Eu zic sa punem aici toti poze cu ei cand ii prindem in of said. Poate s-o mai schimba ceva! Ca si asa au ajuns la o nesimtire foarte mare. Parcheaza si merg pe unde vor ei, parca ar fi tara lor.

uite una si de la mine. In loc sa faca ceva, se da jos sa fumeze.
                            Attached Files

Comment

La ce era acolo nu cred ca faceau prea multe.
                              sigpic
                              !

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google