Nesimtire?!(militia Si Gardienii)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma insel sau nu,e mai putin important.Amenda o va plati,asta-l intereseaza pe 15lda.
    Imi pare rau,dar asta-i realitatea.
    Last edited by D-FENS; 21 March 2010, 11:14.
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Uite unu nou in misiune la ziare! Multa nesimtire si pe cel din fata lui, dar ala nu face subiectul acestiu topic.
      Attached Files

Comment

• De ce n-ai aruncat o punga cu apa?

Comment

• Inca o masina in "misiune". http://www.citynews.ro/mures/din-ora...niforma-76647/

Comment

• Vasile, n-am aruncat cu apa pentru ca eu sunt om chiar daca el e porc!
            Kovy, la tine-n poza are voie acolo ca doar e handicapat, asa sunt toti care fac ca el.

Comment

• Alin,daca te-ai uita mai atent la poza, ai putea vedea ca uniforma respectivului e de la "politia altex" si masina e de la Politia Romana, deci nu prea se pupa una cu alta. Poate ca masina politiei era oprita acolo pentru alt scop, poate sa il lase pe cel cu opel corsa sa iasa.
              zoom-zoom

Comment

• la mine in cartier se strang baietii de la sectia 9 pe cate o straduta din cartierul Vatra Luminoasa sau la rond la stadion. mai ales noaptea. stau la tigari si cafele. am sunat intr o seara la 112 si au venit dupa fix 43 de minute. rusine.

Comment

• Au ajuns tarziu pentru ca nu au gasit loc de parcare si ii poza Alin daca opreau aiurea , acum serios, cat dureaza bre sa bei o cafea si sa fumezi un chistoc?

Comment

• tare asta cu locul de parcare ... timpul de interventie la evenimente poate varia, spre exemplu daca toti politistii de la sectia respectiva au alte apeluri 112 le rezolva pe astea si apoi vin, dar iti zic eu sigur ca nu aveau cum sa vina in 43 minute. ai cronometrat bine?
                    zoom-zoom

Comment

• Salut.
                      Poate au venit pe jos
                      Numai bine.
                      Un Logan----YNG-----
                      Numai bine.

Comment

• Originally posted by marx View Post
                        la mine in cartier se strang baietii de la sectia 9 pe cate o straduta din cartierul Vatra Luminoasa sau la rond la stadion. mai ales noaptea. stau la tigari si cafele. am sunat intr o seara la 112 si au venit dupa fix 43 de minute. rusine.
                        Nu cred ca stau pe strada si beau cafea, au ei unde sa frece menta daca vor.

Comment

• am cronometrat foarte bine. am avut ora apelului inregistrata pe telefon. si mai erau si suparati ca i am deranjat atat de flegmatic si sarcastic vorbeau. se imbatase un vecin si urla ca din gura de sarpe pe scara blocului. " si pentru asta ne ati chemat domnule ? " pai poate ies din casa si imi da cu ceva in cap " nooo asta beat nu are cum sa faca nimic " na raspuns de la politie

Comment

• @laur_cos: Nu am inteles ce vrei sa spui cu politia "altex" Masina a stat acolo 15 min si nu au legatura cu opelul.

Comment

• Eu cred ca politistii astia nesimtiti opresc neregulamentar numai asa de a-l dracului, ca sa-i enerveze pe unii dintre noi, trebuiesc batuti peste unghii....

Comment

• Eu cred ca ar trebui sa te abtii de la comentarii de prisos si sa-ti vezi de girofarul tau. Topicul asta nu e pentru comentariile tale ironice. Daca ai ceva cu adevarat de spus aici, spune, daca nu, posteaza in alta parte.
                                S-au vrei sa ne apucam sa discutam si despre asistentii de pe ambulante.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google