Nereguli Impuse De Dealeri / Producator

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Asa cum iti ridica masina pe simplu fapt ca ai parcat neregulamentar, chiar daca Codul Rutier specifica cand anume se ridica o masina, iti poate face acelasi lucru la 100 de metri, perfect legal. Si daca stau bine sa ma gandesc, este mai riscant sa mergi cu anvelope de vara, iarna, decat fara trusa de prim ajutor
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Nu vad exact ce te opreste sa vii cu taxiul cu 4 anvelope de iarna , extinctor si trusa medicala si sa le pui in portbagaj. In ritmul asta, ar trebui sa doteze producatorul masina si cu lopata si racleta.
      In tarile alea "occicdentale" livreaza VW sau Audi masina cu anvelope de iarna (nu set in plus oferit de dealer, direct din uzina)? Eu nu prea cred.
      Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Ma faci sa rad

Comment

Sa te plimbi cu taxiul cu 4 anvelope de iarna? ))
          Si taxiul cine il plateste? Dealerul?
          Masina trebuie sa vina echipata de bun simt, cu lichid de parbriz, putina benzina si altele asemenea.
          Daca eu ca si cumparator vreau sa optez pt anvelope de iarna in loc de cele de vara, pai atunci sa am ocazia. La Mercedes sa stii ca se practica, doar ca e alta zona si alt tip de target. Cu alte cuvinte, cand dat comanda de masina, vorbesc cu dealerul si ii spun ce vreau: all-season, vara, iarna.

Extrapoland: vino si cu benzina de acasa ca doar cumperi masina, nu si consumabilele...

Comment

Sau mai bine vii cu toata masina de acasa si o mai platesti odata. .
            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Originally posted by Cezar View Post
              Extrapoland: vino si cu benzina de acasa ca doar cumperi masina, nu si consumabilele...
              Tu ai cumparat vreo masina noua cu plinul facut?

Comment

Masina trebuie sa vina echipata de bun simt, cu lichid de parbriz, putina benzina si altele asemenea.
                Mai Anstain, tu citesti vreodata sau doar vrei sa fii mereu, contra? Zi, ca sa stiu cum/daca mai discutam.
                If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Originally posted by einstein1984 View Post
                  Nu, dar am cumparaat o masina echipata in asa fel incat sa pot ajunge pana la prima benzinarie. N-am cerut sa ajung in Franta cu ea, cum n-am cerut nici cele mai scumpe anvelope de iarna.
                  Am cerut doar posibilitatea de a-mi da echipata masina corespunzator pt anotimpul in care o iau. Adica sa o iau cu anvelope de iarna sau de vara, si nu cu un anumit tip de anvelopa premium sau de curse.
                  Nu se intelege un lucru: pe banii mei, eu decid. Nu ma satisfaci, merg in alta ograda.
                  Dar vad ca majoritatea vorbesc de parca le-ar da parintii bani, sau poate au castigat la loto. Atunci chiar nu mai conteaza

Comment

Remarcile unor colegi sunt reale si de bun simt.
                    Am luat actuala masina cu bani cash, 9550E; auzisem de niste accesorii drept bonus (din surse interne dealerului), dar cand am intrebat consilierul la care facusem comanda despre toate acestea mi-a raspuns ca e limitata "editia" si ca... s-au terminat.
                    A trebuit sa le arat obrazul si sa le amintesc faptul ca era prima comanda de Prestige Ph2 la ei(chiar eu i-am sunat ca s-a dat drumul la comenzi, dupa ce am tinut legatura cu cei de la Vocea clientului) si s-a si terminat "marfa"; in cele din urma mi-au oferit si montat sorturi; deci, dupa bunul plac.
                    Nu mai spun de anvelopele (Barum)cu care au echipat o masina ce constituia varful de gama la acea vreme.
                    In ceea ce priveste benzina, iarasi o rusine; m-au avertizat sa alimentez la prima statie peco, la ~800m, nu la a doua, care era cu 200m mai sus, la intrarea in Galati.
                    La fel pachetul obligatoriu (trusa triunghi, stingator) nici macar nu mi-au spus ca pot opta pentru alta varianta si ca nu am obligatia sa le cumpar de la ei.
                    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Nu se intelege un lucru: pe banii mei, eu decid. Nu ma satisfaci, merg in alta ograda.
                      Si in ce alta ograda mergi ca sa primesti anvelope de iarna la o masina noua, ca tot nu am inteles? Daca ti se pare anormal ca Dacia le livreaza cu anvelope de vara, ce producator le livreaza cu anvelope de iarna?
                      Daca le livrau cu all season vara iar erau de kko, nu?

Comment

Nu a fost vorba de Dacia, ci de politica de doi lei dusa de cei care comercializeaza, de parca ei ne fac o favoare prin faptul ca ne vand o masina, un bun de consum.
                        De Dacia vorbim doar prin simpla speta a forumului.

Oricum, per ansamblu, este o caracteristica a tarilor ex comuniste, sa nu stie sa-si ceara drepturile.

Comment

Ah, ai dori ca dealerul sa puna roti de iarna pe masina si sa pastreze anevlopele de vara ca se vanda el dupa aia? Eu credeam ca productaorul e de vina, el alege pneurile cu care trimite masina in concesiune.
                          Totusi la o masina la care el castiga maxim 500 de euro ca marja, e greu sa dai 300 de euro cadou pe niste anvelope de iarna la fiecare masina.

Comment

Eu cred ca titlul din thread e destul de explicit, despre ce se discuta.

Comment

Ah, ai dori ca dealerul sa puna roti de iarna pe masina si sa pastreze anevlopele de vara ca se vanda el dupa aia? Eu credeam ca productaorul e de vina, el alege pneurile cu care trimite masina in concesiune.
                              Totusi la o masina la care el castiga maxim 500 de euro ca marja, e greu sa dai 300 de euro cadou pe niste anvelope de iarna la fiecare masina.

Alege o laie producatorul cu ce anvelope sa vina masina. Tu ai idee cam ce se intampla in showroom-uri ? Am vazut zeci de masini cu alta rezerva decat cele 4 anvelope montate, e in regula, asa a trimis masina producatorul ? Nu sunt de acord cu ce spuneti, dealerul este mult mai mult decat un simplu intermediar si de cele mai multe ori din cauza dealerului sufera cumparatorul, nu din cauza producatorului.
                              Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Hahaha. Eu am primit masina plinul de gaz facut insa mi s-a specificat ca am putina benzina in rezervor.

On-topic

Mie mi se pare normal sa poti alege insa nu mi se pare normal sa obligi producatorul sa livreze cu un anume tip de cauciuri. Poate eu dau comanda acum dar nu merg cu masina pana nu da caldura.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google