chestiile astea de tuning de la dacia se gasesc in magazinele lor sau trebuie sa le iei direct de la fabrica,cristi_xp imi poti spune sau da o mina de ajutor m-ar interesa si pe mine sa mi le iau in timp ca arata bine(exclus eleron portbagaj) si ce e facut de fabrica da bine ca cele facute de nea x si y,am vazut prea multe uratenii in trafic facute si cumparate din targ
nu vreau sa supar pe nimeni si nu generalizez
accesorii tuning de la dacia
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
aparent se dovedeste ca lumea este chiar mica, am aflat astazi ca am pe cineva in craiova care lucreaza la fibrocom
Leave a comment:
-
Buna ideea ta , Creaza-ti un Thread pentru treaba asta , cred ca ar fi mai bine
Leave a comment:
-
nu cred ca este nevoie sa deschid inca un topic pe tema asta... Caut posesor de kit de la Dacia Automobile S.A. care binevoieste sa ii copiam componentele, promit ca nu le vom deteriora
Leave a comment:
-
Fa un Thread special pentru asta ca sa vada toata lumea. Ar fi super bine.
Leave a comment:
-
Cei de la Craiova nu trebuie sa le aiba pe stoc pentru ca le fac atunci. Dar am inteles ca a plecat baiatul care facea accesoriile astea si a venit unu' care cica nu prea se pricepe. Asa mi-a zis cineva din Craiova. Ce facem?
Leave a comment:
-
a mai vb cineva cu cei de la craiova sa vada daca au pe stoc?ca vad ca sunt doritori
Leave a comment:
-
hai baieti care vreti sa ne strangem mai multi si dam o fuga pana la craiova
Leave a comment:
-
Se pare ca tica eugen s-a dat batut. Cautam alt binevoitor, poate cineva din Craiova sa le trimita prin curier. Platim bine.;)
Leave a comment:

Leave a comment: