accesorii tuning de la dacia

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Buz
    replied
    Ba da nesimtiti astia de la dacia, au niste preturi pt o bucata de plastic. Cel mai mult mai interesa difuzoru spate, arata mortal, si cat de curand o sa imi iau si eu dar vreau sa vorbesc cu niste baieti care fac din fibra si sa vad cat mar costa ca tre sa imi iau neaparat

Leave a comment:

• SoNyKeL
    replied
    da da drone vrem poze drone zine drone.....
    plssssssssssssssssss plssssssssssssss

cred ca cele 2kituri sunt cele de la dacia andrei acum am realizat sunt 2 unu e facut ca sal vopsesti si unu e ca bara cu plastic dala putin aspru ...

Leave a comment:

• andrei
    replied
    Sunt 2 kituri pentru MCV? Eu stiam doar de kit-ul Adventure.

Leave a comment:

• drone
    replied
    Pt cei cu MCV, au aparut 2 kituri pentru masinile voastre. Preturi ca bune decat la berline. Sper sa nu ma insel, unul e la 250 si unul la 300 euro.

Leave a comment:

• lau_swat
    replied
    Ma bag si eu la un difuzor spate

Leave a comment:

• iooon
    replied
    da steel se lipesc cu silicon din cate stiu...doar daca nu vrei sa iti dai gauri in portbagaj :P

Leave a comment:

• Steel
    replied
    Logan 1.4mpi

Tare m-ar interesa eleronul luneta spate si ornamentul de portbagaj,sunt destul de aratoase.Dar faza cu montajul care este : se lipesc sau ....../
    Astept un raspuns

Leave a comment:

• eugeninho
    replied
    salut mario ... un id de mess sau ceva sunt din craiova si m-ar interesa si pe mine difuzor spate ;)

Leave a comment:

• Christnacht
    replied
    800 E nu sunt sanatosi la cap.Nu zic, e frumos si kitul de la dacia dar totusi cu 800 E imi iau kitul original de la Zender.Sa auzim numai de bine

Leave a comment:

• Sp!ke
    replied
    ~400 euro +manopera+vopsitul (totul ~800euro). La AutoCobalcescu Bucuresti.

Leave a comment:

• iooon
    replied
    vezi ca mai este un thread cu asta..uite aici..;) mergi pe search data viitoare....http://www.loganclub.ro/forum/tuning...ghlight=tuning

Leave a comment:

• Krystti
    replied
    accesorii tuning de la dacia

imi zice si mie careva,daca stie,cam cat costa accesoriile tuning de la dacia pt logan.m-am uitat pe site-ul lor si nu scrie nimic de pret

Leave a comment:

• GOLAN91
    replied
    Pai daca ziceti ca sunt lucrate OK , vreau si eu de spate Orcum mai vb pana sa dai comanda...

Leave a comment:

• stiancu
    replied
    arat f bine inrealitate, is lucrate destul de finut la atelierul ala! Imi iau si eu bara fata

Leave a comment:

• Mario_b
    replied
    Pai nu aveau pe ala spate, dar arata exact ca cel din pozele de fabrica...

Astept comenzi mai multe care vreti ca sa pot sa negociez cu baietii...

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google