accesorii tuning de la dacia
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ba da nesimtiti astia de la dacia, au niste preturi pt o bucata de plastic. Cel mai mult mai interesa difuzoru spate, arata mortal, si cat de curand o sa imi iau si eu dar vreau sa vorbesc cu niste baieti care fac din fibra si sa vad cat mar costa ca tre sa imi iau neaparat
-
da da drone vrem poze drone zine drone.....
plssssssssssssssssss plssssssssssssss
cred ca cele 2kituri sunt cele de la dacia andrei acum am realizat sunt 2 unu e facut ca sal vopsesti si unu e ca bara cu plastic dala putin aspru ...
Leave a comment:
-
Pt cei cu MCV, au aparut 2 kituri pentru masinile voastre. Preturi ca bune decat la berline. Sper sa nu ma insel, unul e la 250 si unul la 300 euro.
Leave a comment:
-
da steel se lipesc cu silicon din cate stiu...doar daca nu vrei sa iti dai gauri in portbagaj :P
Leave a comment:
-
Logan 1.4mpi
Tare m-ar interesa eleronul luneta spate si ornamentul de portbagaj,sunt destul de aratoase.Dar faza cu montajul care este : se lipesc sau ....../
Astept un raspuns
Leave a comment:
-
salut mario ... un id de mess sau ceva sunt din craiova si m-ar interesa si pe mine difuzor spate ;)
Leave a comment:
-
800 E nu sunt sanatosi la cap.Nu zic, e frumos si kitul de la dacia dar totusi cu 800 E imi iau kitul original de la Zender.Sa auzim numai de bine
Leave a comment:
-
~400 euro +manopera+vopsitul (totul ~800euro). La AutoCobalcescu Bucuresti.
Leave a comment:
-
vezi ca mai este un thread cu asta..uite aici..;) mergi pe search data viitoare
....http://www.loganclub.ro/forum/tuning...ghlight=tuning
Leave a comment:
-
accesorii tuning de la dacia
imi zice si mie careva,daca stie,cam cat costa accesoriile tuning de la dacia pt logan.m-am uitat pe site-ul lor si nu scrie nimic de pret
Leave a comment:
-
Pai daca ziceti ca sunt lucrate OK , vreau si eu de spate
Orcum mai vb pana sa dai comanda...
Leave a comment:
-
arat f bine inrealitate, is lucrate destul de finut la atelierul ala! Imi iau si eu bara fata
Leave a comment:
-
Pai nu aveau pe ala spate, dar arata exact ca cel din pozele de fabrica...
Astept comenzi mai multe care vreti ca sa pot sa negociez cu baietii...
Leave a comment:

Leave a comment: