accesorii tuning de la dacia
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
de unde pot cumpara kitul acesta?? vreau o persoana de contact sau un numar de telefon. si alta intrabare: se potriveste si pe logan MCV?? mersik
-
din contra din astea diesel cu turbina se scot mai multi CP fata de un motor pe benzina aspirat fara turbo si se merita,acum nu stiu ce sa zic,vad ca Miker cel care e pe forum aici cu dci vad ca are aproape 40 000km si ii merge perfect motorul.
Leave a comment:
-
lasa remaparea, ca ai diesel .. nu's chiar foarte potrivite pt remapare, stiu ca de pe diesel scoti mai multi calushari .. dar tot diesel ramane .. vrei sa-l omori mai rpd?Originally posted by SUPERCARDa,dar cand o sa am banii,prioritate e suspensia si remaparea deocamdata
Leave a comment:
-
Din pacate nu acum. O sa mai fac rost de cateva poze zilele astea.Originally posted by dogy_10e super tare....alte poze nu mai ai?
Leave a comment:
-
Da,dar cand o sa am banii,prioritate e suspensia si remaparea deocamdataOriginally posted by andreiTi-l cumperi?
Leave a comment:
-
asta nu cumva e prestige-ul lui STI, ala de 125 de cai????
oricum arata bine si jantele sunt.....no comment
Leave a comment:
-
arata bine si din lateral,si se potriveste perfect la mine ca si eu am aceeasi culoare la masina
Leave a comment:
-
Si o poza din lateral in care se vad pragurile.Attached Files
Leave a comment:
-
Kitul arata foarte bine,e ceva cam scump,dar da bine pe masina.Felicitari posesorului !!!
Leave a comment:
-
Pe o culoare deschisa se vede bine, pe verdele meu nu se observa prea bine.
Leave a comment:
-
hmm, de aratat nu arata rau(referire la lipiturile de pe spoiler) dar daca era un spoiler nou .. mai ziceam .. dar nu componente lipite peste
Leave a comment:
-
Cam asa arata din fata,eu zic ca e binisor
Attached Files
Leave a comment:

Leave a comment: