, no thanks !
accesorii tuning de la dacia
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Spoilerul fata, difuzorul spate si eleronul luneta imi plac, dupa parerea mea sunt destul de discrete si de bun gust, dar la preturile astea
, no thanks !
-
Exact aia nu-mi place mie.Originally posted by dogy_10mie imi place grila fata, e ca si grila de la megane/clio rs, pe aia as da banii
Trebuie sa acoperi partea aia cromata si arata mai urat maisna fara V-ul ala cromat.
Leave a comment:
-
hai mah ca nu e chiar asa oribil,doar masca de la radiator e mai naspa asa,dar spoilerul fata e chiar misto parerea mea.Originally posted by Danyutznu te mai recunoastem ca prieten
Leave a comment:
-
mie imi place grila fata, e ca si grila de la megane/clio rs, pe aia as da banii
Leave a comment:
-
nu te mai recunoastem ca prietenOriginally posted by SUPERCARmie sincer sa fiu imi place cum arata,si sunt dispus sa dau banii
Leave a comment:
-
no way, numai celor de la dacia le putea venii asa ceva in minte, oi fi eu poate prost informat da chiar nu am vazut masini care sa aiba ''elemente de tuning'' peste cele originale, cam genu spinerelor pe daciile vechi
))))))
Leave a comment:
-
Nu o sa apara din fabrica, sunt accesorii care se pot monta ulterior.;)
Leave a comment:
-
pai o sa apara masinile din fabrica cu asa ceva pe ele...optional
)
Leave a comment:
-
ce-o fi sau nu o fi, parerea mea nu stiu ce vor sa insinuieze cei de la dacia, dar cam vor sa, sara calul si cu preturile dar si cu modul lor de a fi montate. Si mie unul nu-mi plac, mai ales eleronul de pe portbagaj care e chiar oribil. Cei care nu au ce face cu banii, exista si aceasta varianta
.
P.S.: m-as mira sa nu apara ca ciupercile pe toate masinile
Leave a comment:
-
Sunt ceva mai scumpe dar macar arata bine, in afara de eleron toate par ok.
Leave a comment:
-
e ok acum am inteles, desii preturi enorme pt asa ceva, parerea mea, oricum cum s-a mai discutat vor fi destui cei care vor avea bani sa dea pe aceste lucruri.
Leave a comment:
-
Kit Sport Logan
Noul kit de la Dacia.
-----COD ----- DENUMIRE PRODUS ---- PRET- 6001998248 SPOILER CENTRAL FATA 66
- 6001998249 SET SPOILERE FATA 140
- 6001998250 SET ORNAMENTE PRAG DREAPTA 82
- 6001998251 SET ORNAMENTE PRAG STANGA 82
- 6001998252 DIFUZOR BARA SPATE 112
- 6001998253 ELERON LUNETA 74
- 6001998254 GRILA FATA 90
Preturile sunt exprimate in euro, contin TVA, sunt recomandate de catre producator dar nu contin adaosul comercial practicat de reteaua autorizata.
Leave a comment:

Leave a comment: