accesorii tuning de la dacia

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• tarkanyi
    replied
    La pretul kit-ului mai trebuie adaugata si vopsirea lor?
    Putin probabil, sa ti-l dea dupa culoare la banii astia.
    Deci 300 plus vopsitul.

Leave a comment:

• andrei
    replied
    A aparut pe site-ul Dacia un fel de configurator sa vezi cum arata masina cu acesoriile de tuning Dacia. Configuratorul il gasiti aici.

Leave a comment:

• maky
    replied
    gata am gasit ms mult ;)

Leave a comment:

• cattalin81
    replied
    Originally posted by maky
    catalin poti sa pui poza aia cu farul angel sa o vad mai mare te rog? :p
    Am poze mari in sectiunea 'my ride'

Leave a comment:

• maky
    replied
    catalin poti sa pui poza aia cu farul angel sa o vad mai mare te rog? :p

Leave a comment:

• cattalin81
    replied
    Frumoase ornamentele dar scumpe deocamdata, timpul le rezolva pe toate si o sa fie mai la indemana, totul e sa le ignoram o perioada.

Leave a comment:

• Christnacht
    replied
    Imi cer scuze.

Leave a comment:

• bogo4all
    replied
    Christnacht nu stiu unde vezi ca se face comparatie intre cele 2 kituri in acest topic. Referitor la kit nu mai are rost sa spun, da n-are nici un stil.

Leave a comment:

• Christnacht
    replied
    Arata dragut dar sincer mai mult prefer Zender.Este facut mai cu gust.Parerea mea

Leave a comment:

• maky
    replied
    valeu...pai in cazul asta le prind cu picatura

Leave a comment:

• ggd_87
    replied
    Originally posted by maky
    sal baieti sunt si io nou pe forum...am o intrebare neoanele undercar au vreun sintem de prindere sau trebuie sa ma apuc sa dau gauri pe sub masina?
    trebuie s t apuci s da gauri pe sub masina.

Leave a comment:

• maky
    replied
    sal baieti sunt si io nou pe forum...am o intrebare neoanele undercar au vreun sintem de prindere sau trebuie sa ma apuc sa dau gauri pe sub masina?

Leave a comment:

• dogy_10
    replied
    sa faci un topic cu masina ta la My ride

Leave a comment:

• need4speed
    replied
    Pai am dat 10.200 pe fata spate cu tot cu vopsit ...dar pe care am de gand da il refac ca nu sunt multumit .... si mie mi sa parut scump da asta a fost atunci si nu aveam de ales eu vin rar cu masina in romania si nu aveam timp de pierdut.La partea cu prinderea , se face cu niste suruburi care spun eu nu sunt suficiente acuma vreau sa le dau jos si sa le si lipesc cu silicon sau ceva ..
    Ce sa spun e mai usor cand ai garaju tau si ti le faci singur dar asa te lasi pe mana la alti ... eu am fost in reprezentanta si leam montat dar si cei de acolo erau incepatori nu montasera asa ceva deci va dati seama ... eu leam pus un pic mai devreme ca majoritatea cine stie acuma poate sor mai fi specializat

Leave a comment:

• GOLAN91
    replied
    S-a fiu sincer decat sa dau 300euro pe kitu asta mai bine dau 200 pe o copie fidela Zender , eu zic ca arata mai bine Zender si imi ramane si de benzina ...

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google