La pretul kit-ului mai trebuie adaugata si vopsirea lor?
Putin probabil, sa ti-l dea dupa culoare la banii astia.
Deci 300 plus vopsitul.
accesorii tuning de la dacia
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Am poze mari in sectiunea 'my ride'Originally posted by makycatalin poti sa pui poza aia cu farul angel sa o vad mai mare te rog? :p
Leave a comment:
-
catalin poti sa pui poza aia cu farul angel sa o vad mai mare te rog? :p
Leave a comment:
-
Frumoase ornamentele dar scumpe deocamdata, timpul le rezolva pe toate si o sa fie mai la indemana, totul e sa le ignoram o perioada.
Leave a comment:
-
Christnacht nu stiu unde vezi ca se face comparatie intre cele 2 kituri in acest topic. Referitor la kit nu mai are rost sa spun, da n-are nici un stil.
Leave a comment:
-
Arata dragut dar sincer mai mult prefer Zender.Este facut mai cu gust.Parerea mea
Leave a comment:
-
trebuie s t apuci s da gauri pe sub masina.Originally posted by makysal baieti sunt si io nou pe forum...am o intrebare neoanele undercar au vreun sintem de prindere sau trebuie sa ma apuc sa dau gauri pe sub masina?
Leave a comment:
-
sal baieti sunt si io nou pe forum...am o intrebare neoanele undercar au vreun sintem de prindere sau trebuie sa ma apuc sa dau gauri pe sub masina?
Leave a comment:
-
Pai am dat 10.200 pe fata spate cu tot cu vopsit ...dar pe care am de gand da il refac ca nu sunt multumit .... si mie mi sa parut scump da asta a fost atunci si nu aveam de ales eu vin rar cu masina in romania si nu aveam timp de pierdut.La partea cu prinderea , se face cu niste suruburi care spun eu nu sunt suficiente acuma vreau sa le dau jos si sa le si lipesc cu silicon sau ceva ..
Ce sa spun e mai usor cand ai garaju tau si ti le faci singur dar asa te lasi pe mana la alti ... eu am fost in reprezentanta si leam montat dar si cei de acolo erau incepatori nu montasera asa ceva
deci va dati seama ... eu leam pus un pic mai devreme ca majoritatea cine stie acuma poate sor mai fi specializat
Leave a comment:
-
S-a fiu sincer decat sa dau 300euro pe kitu asta mai bine dau 200 pe o copie fidela Zender , eu zic ca arata mai bine Zender si imi ramane si de benzina ...
Leave a comment:

Leave a comment: