Stie cineva cat m-ar costa sa-mi vopseasca oglinzile in culoarea caroseriei ? ca nu-mi prea plac negre
vopsire oglinzi?!?!
Collapse
X
-
Te costa in jur de 150 ron la un service de cartier.
Comment
-
+ spritchit (~17ron) + lac (~15ron) ca altfel se decojesc intr-o luna, plus ca poti avea "norocu" sa nu potriveasca culoarea in tocmai...Originally posted by mihai.gigi View Postdar cu un spray nu te gandesti sa dai?
scoti sticla, protejezi cu banda sa nu se gazeze tabla si gata!
= vre-o 30lei
PS: la mine mi le-am vopsit eu (le am de un an si nu sau decojit), de aproape se vede o oarecare diferenta da de la 3-4m deja nu mai ii sesizabila...de doi lei :p
Comment
-
OFF TOPIC
am masina de 12zile si ma doare picioru drept dupa vreo 10minute de mers am mai vazut pe forum ca cineva se plangea de chestia asta.Nu-mi dau seama exact cauza dar pare a fi ca pedala de la frana este inalta sau nu gasesc pozitia ideala. Poate cineva sa ami dea vreun sfat?
Comment
-
Asta am patit-o la service autorizat si dealer Dacia(AMG).Dupa o tamponare cu aripa,capota,bara indoite.Mi-au vopsit partile indreptate si se vede din avion!Apropo:cu ce as putea sa dau sa se uniformizeze sau macar sa nu se mai vada asa rau?Originally posted by mishu_wrc View Post+ spritchit (~17ron) + lac (~15ron) ca altfel se decojesc intr-o luna, plus ca poti avea "norocu" sa nu potriveasca culoarea in tocmai...
Comment
-
Am mai zis si in threadul celalalt, costa in jur de 100 lei/bucata.
Comment
-
Cred ca poti rezolva problema destul de repede singur eu asa am facut , singura chestia ai ca la mine a fost mai simplu din cauza ca am inlocuit oglinzile mici cu cele de prestige care au capace.(poti sa vezi la My ride) Ai de scos 2 suruburi dfetele de la usi + cele de la difuzoare inca 4 + inca 2 oglinda , izolezi sticla si vopsesti dupa care o pui la loc nu cred ca dureaza mai mult de o ora toata operatia.
Comment
-
Sticla se poate scoate, nu e problema.
Comment

Comment