Raspuns RAR Privind Foliile Pe Geamuri, Becurile Xenon Si Schimbarea Culorii Autoturi
Collapse
X
-
exista un kit xenon din cate am auzit cu tot ce trebuie dar costa undeva la 3.000.E
cine oare isi permite?
Leave a comment:
-
Salutare.
Nu stiu daca e o actiune pe tara sau nu, dar la nivel local, la mine in oras, Bistrita, s-au pus baietii rau pe treaba.Vine politia impreuna cu cei de la RAR, sau ARR nu stiu exact si te opresc in trafic.
Au avut razii pt folii saptamana trecuta, iar acum pentru xenoane.Amenda e 300 ron + ridicarea certificatului.
Din cate am auzit pe la RAR, nu omologheaza nimeni Xenon, nici pe naspa macar.Anvelope mai fac, dar xenon cica nu.
Eu am lupe, spalator pot pune, ca potriveste de Octavia 1, dar auto-adaptive?
Ce se poate face?
Leave a comment:
-
Abia astept sa va vad pe unii din voi la STIRILE PROTV de la ORA 17 ( CINCI LA AMERICANI) sus pe masina cu o sticla de alcool in mana cantand ARD IN FALACARI , o grama de experti pe aici, astazi am modificat o LAGUNA 2 pe partea de faruri de la originale ce vand eu in 30 min!!!!!!
Last edited by cassilo; 8 April 2011, 22:12.
Leave a comment:
-
@ dan.gutu, eu mi-am montat xenonul fara sa dau rotile jos, insa intr-adevar e ceva chin. Becurile halogen le montez in 5 minute, fara sa demontez nimic pe masina, am experienta destula la asta
Intr-adevar, placa cu sigurantele pentru pozitii, faza scurta, lunga etc se gaseste in cutia neagra de la motor, de langa baterie. Pentru a avea acces la sigurante, trebuie demontata bateria, tava in care sta bateria si mufele de la calculatorul de injectie (calculatorul este corp comun cu tava in care sta bateria).
Leave a comment:
-
pai renaultul megane din punctul meu de vedere este cea ma "incalcita" masina, pana ajungi la niste chestii minore trebuie sa-i dai motorul josin rest o masina excelenta
Leave a comment:
-
Originally posted by skorpio_bog View PostDe prins ca am xenon se prinde oricine face ITP-ul. Se observa la aprinderea farurilor daca e xenon sau halogen (dupa modul de aprindere, nu dupa culoare). Insa sper sa fie ok. Daca nu, oricum am 2 becuri halogen H7 in torpedou, le schimb pe loc daca o fi nevoie.
Ce acte ai tu la folie? din cate am citit ai mai multe decat noi restul. Mie spre ex la folie mi-au pus timbre in geamuri si mi-au dat o factura, chitanta si o foaie pe care scrie certificat de garantie si conformitate.! Am montat cumnatului meu xenon,pe Megane,a durat cred ca vreo 2h si a trebuit sa demontez rotile fata,dar bomboana de pe coliva a fost ca am ars o siguranta la faza scurta pe dreapta si a trebuit sa demontez o jumatate de masina,fara exagerare.Asa sunt puse si la tine sigurantele ?
Leave a comment:
-
da sunt doua foi A4. probabil difera de la service la service. eu am pus la brebu folie orpro
Leave a comment:
-
la tine sunt 2 foi separate cele 2 certificate?
La mine e o singura foaie, cat jumatate de A4, pe care e stampila Llumar si stampila serviceului montator precum si semnaturile lor si a mea.
Leave a comment:
-
exact asta am primit si eu la montare. factura certificat de conformitate si certificat de garantie
Leave a comment:
-
De prins ca am xenon se prinde oricine face ITP-ul. Se observa la aprinderea farurilor daca e xenon sau halogen (dupa modul de aprindere, nu dupa culoare). Insa sper sa fie ok. Daca nu, oricum am 2 becuri halogen H7 in torpedou, le schimb pe loc daca o fi nevoie.
Ce acte ai tu la folie? din cate am citit ai mai multe decat noi restul. Mie spre ex la folie mi-au pus timbre in geamuri si mi-au dat o factura, chitanta si o foaie pe care scrie certificat de garantie si conformitate.
Leave a comment:
-
luna viitoare o sa ajung pe la ei. tot ce imi vor inmana o sa postez pe forum. daca se vor suci in ultima instanta nu mai colaborez cu ei . clar !
Originally posted by cassilo View PostCool , ce tari sunt astia de la MECAPLAST PLOIESTI au si xenoane autorizate , oare de unde le cumpara?
Leave a comment:
-
Originally posted by razvan05 View Posteu am gasit sa montez xenon autorizat RAR in ploiesti la mecaplast (service hyundai) dar este cam scump. kit, montaj H4 =550ron. dar am garantia ca le regleaza cum trebuie si mai ales imi da la mana un act care sa il flutur pe sub nasul lui garcea
se poate si pe logan. daca ai posibilitatea ia legatura la mecaplast ploiesti si te vor lamuri?
Leave a comment:
-
Salut!
Eu am folie LLUMAR pe toate geamurile, transparenta 5% pe spate si luneta si 73% pe fata plus un parasolar de 5%. Timbre pe toate geamurile+timbre de omologare RAR si acte doveditoare, acte de omologare a foliei, acte de acordare a licentei de importare a foliei si de autorizare pentru montaj a firmei. Nu am avut nici odata probleme cu nimeni. Sunt montate din mai 2007 şi am avut ITP in 2008 si 2010. Fara probleme. M-a oprit si politia de doua ori si o data chiar la filtru cu ARR. Au cerut toate actele posibile: CI, permis, asigurare, rovinieta, trusa, stingator, triunghi si bineinteles actele de la folie. Dupa ce am prezentat tot ce aveam mi-au multumit si mi-au urat drum bun.
Folia a fost pusa la o firma din Sibiu, calitate excelenta, cinci ani garantie.
Leave a comment:
Leave a comment: