Raspuns RAR Privind Foliile Pe Geamuri, Becurile Xenon Si Schimbarea Culorii Autoturi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cassilo
    replied
    Asta vroiam sa aflu! Multi pun de 6000k pentru frumusete dar nu pt utilitate ! 4300 k este perfect indiferent de autoturism !!!!! Partea cu autoreglare este impusa de fabricanti , pe lupe merg bine si 6000 dar cu conditia ballastul sa fie digital , tot ce am pus pe faruri clare de 4300 k oamenii super multumiti , in curand o sa aduc si H7 , H1 , etc cu terminatia R special pentru faruri clare!
    Last edited by cassilo; 30 March 2011, 22:45. Reason: am uitat

Leave a comment:

• dsign
    replied
    Nu se prinde nimeni la ITP ca ai tu xenoane... Verifica ei acolo reglajul, daca nu e bun, il fac ei dupa care tu trebuie sa te simti si sa-i cinstesti

Leave a comment:

• skorpio_bog
    replied
    Si eu am xenon de 4300k, faruri cu lupa si spalatoare, insa nu am autoleveling. Am reglaj manual in bord pt faruri. Sunt curios la ITP daca zice cineva ceva.... pe strada nu am deranjat pe nimeni cu ele, iar pe ploaie,zapada si intuneric bezna, 4300k rulzz. Inainte am avut 6000 si nu vedeam nimic cu ele in conditiile de mai sus.

Leave a comment:

• cassilo
    replied
    Xenon 4300 k

In privinta XENON astept parerille celor ce au instalat pe masina 4300 k , eu am asa ceva de 2 ani 4300k nu am fost niciodata avertizat de la participantii din trafic ca i-as orbi si vorbesc serios ,iar in privinta ploii , zapezii conditiilor nefavorabile nu am avut probleme ( atentie: am si folosesc obturatoare pentru becuri!) ,
    Last edited by cassilo; 30 March 2011, 17:48. Reason: schimbare titlu

Leave a comment:

• 87cio
    replied
    Numai gaborii isi permit. Eu unu sunt foarte interesat sa-mi pun folie pe toate geamurile cu exceptia lunetei. Am avut si pot sa zic ca se merita atata timp cat noaptea esti foarte atent deoarece nu se vede nik in oglinzile retrovizoare. Folia nu era omologata si am umblat asa cam un an de zile prin tara inclusiv la mare. Am dat-o jos din cauza la itp si acum mi-am pus doar geamurile laterale spate.
    Last edited by 87cio; 30 March 2011, 13:45.

Leave a comment:

• skorpio_bog
    replied
    Am vazut acum ceva timp la semafor la razoare un logan de al lor cu folie de 5 pe toate geamurile. Bineinteles fara nici un timbru pe nicaieri.

PS: in proiectoare aveau niste lumini albastre (nu xenon, ci albastru inchis) si mergeau cu ele aprinse ziua in amiaza mare. Bineinteles ca becurile din farul de pe dreapta erau arse, ca numai in farul stang ii ardea faza.

Leave a comment:

• MIHAI_MOL
    replied
    alea tip oglinda poti numai sa le ionizezi pt ca folia tip oglinda nu are omologare, deci e ilegala. Cat priveste folia neagra de pe mcv-urile masinilor de politie nu am vazut niciun timbru care sa ateste ca ar fi omologata, iar pe fata erau foarte incise fata de cum erau odata legale. Deci militienii ne impun noua sa respectam legea, dar ei sunt primii are o incalca.

Leave a comment:

• romeo-alex
    replied
    din aia la 10 lei cred,cin ii intreaba pa ei de ceva

Leave a comment:

• tedugoromania
    replied
    Pe mașinile de Poliție ce folii au, știe cineva?
    Mie mi-ar place alea gen oglindă ca la MCV-urile lor.

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Pai eu ce-am zis mai sus? Actele sunt doar pentru geamurile spate+luneta. Pe fata nu-ti da nimeni acte decat daca e opacitate foarte mica, aproape insesizabil fata de stock. Eu oricum vroiam sa le dau jos, noaptea nu vezi nimic iar daca mai ai si de facut parcare cu spatele, e clar.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google