Raspuns RAR Privind Foliile Pe Geamuri, Becurile Xenon Si Schimbarea Culorii Autoturi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• B997NDL
    replied
    Originally posted by logan21cdc View Post
    Eu am 73% fata si 5% spate si luneta. E pe masina de cinci ani si nu ma deranjeaza deloc diferenta fata-spate. E legala, am fost oprit si de politie si de ARR impreuna cu politia, am trecut si de doua ITP-uri fara probleme.
    Parerea mea este ca daca vrei sa nu ai probleme iti pui folie omologata (nu din targ) la firma legala cu acte in regula.
    pai cum ai reusit? ca am aflat ca loganul are 82% vizibilitate din fabrica. si foliile de pe piata sunt cam inchise. cea mai deschisa am inteles ca are 70% vizibilitate si pus peste geamul usor colorat al loganului, devine ilegal.
    si cu firmele autorizate e o mare problema. eu cunosteam niste firme destul de mari care fac asa ceva autorizat (asa zic ei). cand m-am uitat alaltaieri pe lista de firme autorizate de pe site-ul RAR, nu aparea niciuna acolo. firme gen dcm, colortuning...etc. in schimb am gasit firme mici cu preturi mari . folie fata-spate si luneta vreo 500 lei. asa ca unde e legal e scump si nici asa n-ai voie pt laterale fata.

uite aici un raspuns la un mail trimis de mine:
    "Buna ziua. Pretul pt aplicarea foliei pe masina dvs, fata spate plus parasolar este de 450 ron, daca veniti saptamana viitoare, va putem oferi un discount de 50 ron. Aplicarea foliei pe gemurile fata rar-ul nu le mai accepta indiferent cine ce v-ar spune. Detalii exacte cum e cu geamurile laterale fata va putem oferii la oricare dintre cele doua ateliere ale noaste. Precizez ca firma noastra lucreaza numai cu folii llumar de o inalta performanta, ce beneficiaza de o garantie reala de 7 ani.

Cu Stima, echipa detailingautoconcept"

Leave a comment:

• matheo66c
    replied
    Bine ca te-ai descurcat

Leave a comment:

• logan21cdc
    replied
    Bine RAR nu ARR! Scuze, mai greseste omul. Oricum baietii cu dubite albe (laborator mobil) si cu multe idei (ca de aia se cheama id...ti).
    Eu am si parasolar din folie si a trebuit sa explic 20 de minute cum ca nu depaseste "proiectia parasolarului masinii pe parbriz". La final l-am intrebat: La VW Caddy cu care sunteti aveti din fabrica partea superioara a parbrizului cu tenta de culoare verde? Da. Daca rabatam parasolarul masinii pun pariu ca depaseste putin partea verde. Pai... La care potistul imi tranteste actele si "hai drum bun..."

Leave a comment:

• matheo66c
    replied
    Originally posted by logan21cdc View Post
    Eu am 73% fata si 5% spate si luneta. E pe masina de cinci ani si nu ma deranjeaza deloc diferenta fata-spate. E legala, am fost oprit si de politie si de ARR impreuna cu politia, am trecut si de doua ITP-uri fara probleme.
    Parerea mea este ca daca vrei sa nu ai probleme iti pui folie omologata (nu din targ) la firma legala cu acte in regula.

RAR impreuna cu politia !!!!

Leave a comment:

• logan21cdc
    replied

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    e destul de ok.

Leave a comment:

• Cristi_Xp
    replied
    Originally posted by dan.gutu View Post
    Eu am 50% laterale fata-spate si 25% luneta,din ce pozitie te uiti vezi aceeasi culoare.
    itepeul cum il treci ?
    )))
    Uite o poza cu geamul de pe accord .
    Se vede cam neclar, ca n-am avut rabdare sa faca focus ca ma vedea vreunu ca-i pozez masina
    Eu prefer ori 5% pe tot , ori deloc )
    Daca nu ai folie si pe geamurile din fata, e foarte greu sa fi atent la luneta,sau sa mai si vezi ceva prin ea,asta o zic dupa ce am mers 4 ani cu neagra pe fata.
    Attached Files
    Last edited by Cristi_Xp; 11 March 2012, 16:08.

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    si eu vreau sa le pun cat mai apropiate ca nuanta dar din pacate 50% sunt ilegale. asa ca pe fata vor fi ceva mai deschis, asta daca voi reusi sa gasesc ceva legal si omologat RAR pe bune.
    sau voi pune si pe spate la fel de deschise ca pe fata si voi cauta un sistem de perdele ca la bmw. desi n-are cum sa iasa la fel pentru ca la bmw vin din fabrica asa si au locul lor in usi. cand nu sunt intinse nu se vede mai nimic.
    Last edited by B997NDL; 11 March 2012, 14:58.

Leave a comment:

• dan.gutu
    replied
    Eu am 50% laterale fata-spate si 25% luneta,din ce pozitie te uiti vezi aceeasi culoare.
    Attached Files

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    daca ai unde sa gasesti, cred ca un total de 72-73% e ok. problema e ca se gasesc in general folii doar cu 70%, 50%, 30% si 5% vizibilitate si astea aplicate peste 82% cat are loganul te baga in belea. cred ca o sa am ceva de cautat pana sa gesesc ce trebuie.

Leave a comment:

• Cristi_Xp
    replied
    Am un accord in parcare la mine cu abtibild de 73% pe fata,deci parerea mea e ca atat e legal si ok.Eu inca nu m-am hotarat daca sa pun 70% sau 5%

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    stiu ca nu e. e 82%. am vorbit cu niste baieti din Deva unde pusese un prieten
    (ai mei s-au mutat in zona) si mi-au zis ca loganul are 82% si ca au ei o folie cu care ar ajunge la 72%. deci n-ar fi probleme. dar mai ajung acolo abia in iulie ca are fi-miu examen de admitere in liceu. trebuie sa gasesc in bucuresti ceva si daca se poate sa fie si ieftin.

Leave a comment:

• Razvy
    replied
    la mine scrie doar geamuri laterale spate si luneta (si sunt bifate amandoua). Timbrele nu e obligatoriu sa fie lipite, eu pe luneta nu au timbru ca au uitat desteptii sa puna, dar nu am probleme.
    Pentru fata am alt certificat, in care scrie alte chestii. (o sa incerc sa le scanez, dart avand in vedere ca sunt verzi, o sa se vada ca ****)
    transparenta oricum nu o sa puste, decat daca geamul tau e transparent 100%, dar in cazul meu nu era. Si sigur nici la tine nu e.

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    acum pe langa certificatul respectiv trebuie aplicate timbre pe fiecare geam iar in certificat sa apara detaliat pe ce geamuri a fost montata folia si ce transparenta au.

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Sunt mai mari sansele sa-ti "sara" un copac in fata.
    Eu vorbesc din experienta mea, e adevarat ca masina in speta e un BMW, nu Logan, dar nici nu m-au intrebat daca am autorizatie, pur si simplu m-au pus sa dau jos folia de pe geamurile fata si atat. Iti dai seama ca puteau sa ma intrebe si de folia de pe spate dar nu au facut-o. Dar da, exista un risc datorat legilor de rahat care se dau, adica se pot aplica dupa ureche.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google