Raspuns RAR Privind Foliile Pe Geamuri, Becurile Xenon Si Schimbarea Culorii Autoturi
Collapse
X
-
firiss, poti merge linistit, politia nu are dreptul sa-ti comenteze! In schimb daca sunt cu un echipaj R.A.R., risti sa te puna sa le dai jos. Iar daca iesi din tara..... s-ar putea sa ramai fara masina
-
se leaga sigur atata timp cat n-ai instalatie de spalare faruri. de logan se vor lua oricum. ei se leaga si cu folie autorizata, ce sa mai vorbim de xenon ?!
Leave a comment:
-
in mare parte pe aici se vorbeste de folie...nu prea mi se pare ok pe fata pentru ca pe timp denoapte scade vizibilitatea..
pe mine ma intereseaza xenoanele, nu stiu ce sa fac, sa pun sau nu, se leaga cineva de mine? sau...
Leave a comment:
-
Originally posted by Razvy View PostNDL, te rog retrage-te din discutie, ti-a spus si darkside mai sus, dar asta e daca tu nu vrei sa intelegi.
Profesionala ta e peste studiile altora si peste cunostiintele fabricantilor.
Fabricantul spune ionizat, romanu' vede ca se coloreaza si gata, e heliomat. Cum spuneam, use google si wikipedia, si vei vedea care e diferenta dintre cele 2.
Ti-am sxplicat si eu mai sus ce inseamna heliomat si cum anume reactioneaza o sticla heliomata, dar vad ca nu vezi decat inainte, cum ai citit tu pe tot felul de porcarii de site-uri idioate facute de cretini notorii.
ti-a gasit de unte sa iei anunturi, din "patru tunuri", care e plina de copii care nu stiu ce vand, sau care spun ca vand un lucru, si defapt au un parci. Ceva de genul vand Bang& Olufsen dar defapt e sony
Dane, daca tot esti online, crezi ca se gaseste parbriz de logan "heliomat" ?
@dan.gutu: am mai spus odata ca am un vecin care mi-e si prieten si am vazut cu ochii mei ca se inchide la aparitia luminii. dar daca voi nu vreti...
ai zis ca te interesezi daca bmw-ul are sau nu laterale heliomate. nu parbrizul la care nu stiu cum ati ajuns.mai vorbim dupa ce aflii raspunsul.
Leave a comment:
-
Mda, deci acest coleg al nostru continua sa se scufunde in prostieAstept avertisment pt asta, insa...
Repet intrebarea: infrarosii, heliomate?!? Trezeste-te ma, fii destept, ca tara asta geme...
EDIT: Simpla cautare dupa cuvantul "llumar" pe google si iata : http://www.llumar.ro/folie-auto/prot...a-luminii.html
Infrarosii zici nedeleule, nu?
Leave a comment:
-
Eu am gasit la Buzau, la Pelkington,parca asa ii zice,4 tipuri de parbriz Logan,normal,normal cu parasolar fumuriu,cu tenta verzulie si parasolar si atermic,cum au unele Renault-uri.
Leave a comment:
-
NDL, te rog retrage-te din discutie, ti-a spus si darkside mai sus, dar asta e daca tu nu vrei sa intelegi.
Profesionala ta e peste studiile altora si peste cunostiintele fabricantilor.
Fabricantul spune ionizat, romanu' vede ca se coloreaza si gata, e heliomat. Cum spuneam, use google si wikipedia, si vei vedea care e diferenta dintre cele 2.
Ti-am sxplicat si eu mai sus ce inseamna heliomat si cum anume reactioneaza o sticla heliomata, dar vad ca nu vezi decat inainte, cum ai citit tu pe tot felul de porcarii de site-uri idioate facute de cretini notorii.
ti-a gasit de unte sa iei anunturi, din "patru tunuri", care e plina de copii care nu stiu ce vand, sau care spun ca vand un lucru, si defapt au un parci. Ceva de genul vand Bang& Olufsen dar defapt e sony
Dane, daca tot esti online, crezi ca se gaseste parbriz de logan "heliomat" ?
Leave a comment:
-
Crezi ca aia care au la vanzare geamuri heliomate sau geamuri cu folie heliomata,stiu ce este aia ? Sau stiu dar mizeaza ca sunt multi prosti si pun botul.Vand geam colorat sau ionizat,care are aceeasi culoare si noaptea si pe soare puternic,dar omul traieste cu impresia ca are heliomate.Din cate stiu,oglinzile retrovizoare,sunt electrocromatice sau colorate,nu heliomate,cum sunt vizoarele de la mastile de sudura inteligente.
Leave a comment:
-
Originally posted by Razvy View PostBa confunzi extraordinar de mult
Nu stiu de profesională ai terminat tu, dar îţi spun sigur că nu există heliomate pe maşină. Că sunt ionizate şi cu filtru UV e altă mancare de peste.
Dan.gutu, sunt şi pentru apartamente heliomate. Aşa le spun ei, dar sunt făcute cum am spus mai sus.
Sent from my HTC Wildfire using Forum Runner
scapa de pauza dintre 4 si tuning, am pus asa ca altfel nu-l ia. nu vreu sa caut acum pe site-uri din germania
Last edited by B997NDL; 10 March 2012, 16:07.
Leave a comment:
-
Originally posted by Cezar View PostDin ce stiu, prin geamurile masinii oricum nu trec UV-urile, asa ca rostul foliei este cu totul altul.
Cat despre parbriz heliomat, sa mor de am auzit. O fi, nu zic nu.
@Razvy: De parbriz atermic stiu si eu. Probabil treaba cu "geamuri heliomate" e un fel de jargon.
Leave a comment:
-
darky, ala e parbriz atermic!
Nu are cum sa fie heliomat! sticla heliomata este o sticla tratata, cu o usoare tenta maronie care se inchide automat, in diferite trepte pana la opacitatea 0% din exterior si care micsoreaza foarte mult intensitatea luminii exterioare (raze solare, lumina farurilor, cu referire la cea generata direct de surse de lumina).
Leave a comment:
-
Din ce stiu, prin geamurile masinii oricum nu trec UV-urile, asa ca rostul foliei este cu totul altul.
Cat despre parbriz heliomat, sa mor de am auzit. O fi, nu zic nu.
Leave a comment:
-
Nu stiu sigur daca este corecta expresia de "parbriz heliomat" dar in dex zice asa: heliomat -Care protejează ochii de razele ultraviolete ale soarelui.
Leave a comment:
-
Originally posted by B997NDLbmw e90 2007. poti sa te interesezi, nu stiu ce vi se pare asa nemaipomenit. am un vecin care are geamuri heliomate la termopane.si ne-a chemat sa le admiram.
parca "four season" se numesc... nu mai stiu ce producator dar o sa caut pt voi pe google.
si la intrebarea a doua: pentru ca nu intelege ce citeste. postul meu era clar. n-am cum sa confund ionizarea cu heliomatul. sa fim seriosi...si probabil credea ca detine adevarul universal si altii nu stiu ce inseamna heliomat.
exista ochelari haliomati de prin anii '80.
Nu stiu de profesională ai terminat tu, dar îţi spun sigur că nu există heliomate pe maşină. Că sunt ionizate şi cu filtru UV e altă mancare de peste.
Dan.gutu, sunt şi pentru apartamente heliomate. Aşa le spun ei, dar sunt făcute cum am spus mai sus.
Sent from my HTC Wildfire using Forum Runner
Leave a comment:
-
Scuze, dar nu a vrut sa o incarce din prima incercareAttached Files
Leave a comment:
Leave a comment: