Dacia logan EXCLUSIV de la ProStreet tuning Baia Mare
Collapse
X
-
Imi place din fata si din lateral. Dar pana la urma, cum se deschid usile din exterior?
-
Jantele sunt ATS pe 16, si arata bine.
Ar merge un set mai mare, dar si asa arata f bine.
Sa o stapanesti sanatos si felicitari tuturor celor care au muncit la ea.
BRAVO BAIETI!
Leave a comment:
-
Da,nu is asa de frumoase jantele , cel putin nu imi plac asa mult
ar merge cum is a lu cristi_xp dar nevopsite sau ale lui userul PAULIC
Leave a comment:
-
doblura metalica a fost pastrata ,capota nu va avea probleme la diferentele de dilatare pt ca in asa fel a fost facut incat sa tinut cont de aceasta problema .Nu e prima capota facuta cu tehnologia asta, am mai facut o capota de camarosi una de tico .Originally posted by ct-07-apv View PostFelicitari pentru munca depusa. Am o intrebare la capota s-a pastrat ceva metalic sau este in totalitate din fibra ma refer si partea de sus (capota propriuzisa) si armatura? Daca este in totalitate din fibra nu o sa crape din cauza diferentelor de temperatura (ma refer in perioada care se apropie) dintre mediu si motor?
Leave a comment:
-
Frumoasa foc...Bravo ggd...
superb interioru` si fetele de usi...Hai la mai mare
Leave a comment:
-
Smechera rau masinuta!! Chiar imi place
poate spune cineva un pret aproximativ la kit?Poate m-ar interesa si pe mine
Leave a comment:
-
Felicitari pentru munca depusa. Am o intrebare la capota s-a pastrat ceva metalic sau este in totalitate din fibra ma refer si partea de sus (capota propriuzisa) si armatura? Daca este in totalitate din fibra nu o sa crape din cauza diferentelor de temperatura (ma refer in perioada care se apropie) dintre mediu si motor?
Leave a comment:
-
Frate ... A iesit bestial masina lui gdd ... Felicitari gdd felicitari protuning ... Munca voastra a dat rezultate ... Si inca ce rezultate
... Si pan la urma ... Pana si dacia are manere :| ce naiba deschizi usile doar din telecomanda ???? Daca vrea cineva sa urce tre sa ii deschizi u din telecomanda ? :| :| ... Si sincer eleronul de pe porbagaj ... Nu prea isi are rostul ... Dar daca ii place proprietarului ... Nimic de comentat ...
@gdd - ai grija de masina si de munca depusa de cei de la ProTuning ...
cat despre interiorul loganului alb :| singurul defect ... Este ca nu v`ati gandit sa puneti o alta husa la schimbator
sa arate mai bine ... Ca nu prea se potriveste husa veche ... In rest ... Voi chiar va pricepeti ... Nu mai am nimic de comentat ... Toate cele bune ... Si va admir pentru ce faceti :x :*
Leave a comment:
-
WOW phiuwwww BESTIALLLL mult mai tare decat cel alb extrem de misto... Eleronu cam strica... Da in rest .... Da bravo!!!
Leave a comment:

Leave a comment: