Arata super !!!! Bravo baieti
Dacia logan EXCLUSIV de la ProStreet tuning Baia Mare
Collapse
X
-
Cateva poze cu o fata de usa montata la loc
Leave a comment:
-
vreau sa iasa perfect!! Oricum incomplect ajungea la buc si am nevoie de timp la detalii,nu pot sa il fac superficial am multe chestii de inventat peacolo sisteme de prindere aerajele iluminatul etc.cand va fii gata va rupe gura!!Originally posted by adi_trif28 View PostAr fi tare pacat sa renuntati chiar acuma pe ultima 100 de metrii, dupa ce ati lucrat atata vreme la el si ti-ai pierdut atatea nopti muncind din greu la realizarea lui.Poate mai faci un efort acum pe ultima 100 de metrii si reusesti sa mergi cu el la Bucuresti, sa vada toata lumea ce poate face Prostreet Tuning
Leave a comment:
-
Ar fi tare pacat sa renuntati chiar acuma pe ultima 100 de metrii, dupa ce ati lucrat atata vreme la el si ti-ai pierdut atatea nopti muncind din greu la realizarea lui.Poate mai faci un efort acum pe ultima 100 de metrii si reusesti sa mergi cu el la Bucuresti, sa vada toata lumea ce poate face Prostreet TuningLast edited by Cristi_Xp; 5 March 2008, 02:48.
Leave a comment:
-
Azi am hotarat !!!Din pacate a doaua oara trebuie sa renunt la 4 tuning days .desi sunt convins ca pierd foarte mult din cauza asta ... dar nu vreau sa compromit in nici un fel proiectul vreau sa-l fac odata si bine.
Leave a comment:
-
sooper kitu....si pretu e acceptabil....daca iti place ceva si il vrei nu te m-ai uiti la bani...
Leave a comment:
-
Nici nu mai am cuvinte, singurul lucru ce merita spus e ARTA.Numai bine baieti si spor la munca
, o sa iasa ceva formidabil.
Leave a comment:
-
masina va fii la tuning days!!!garantat.Originally posted by EPoX View Postpe cand estimezi terminarea proiectului ?? adica ma refer a interiorului
mai pun cateva poze de azi!
Leave a comment:
-
pe cand estimezi terminarea proiectului ?? adica ma refer a interiorului
Leave a comment:

Leave a comment: