mersi baieti!!! va promit ca nu va vom dezamagii!
i-mi ia mult timp sa finisez interiorul sa reglez simetriiile la care suntem foare pretentiosi.postez cateva pozefacute aztazi,in curand termin bordul si fetele de pe usile fata.
E prima lucrare de acest calibru din tara (vb. la interior)e greu si pt ca e primul interior facut de noi si este 100% modificat.sunt sigur ca cu acest logan ajungem sa clintim mentalitatea romanului destept care spune ca loganul nu e masina!!
Dacia logan EXCLUSIV de la ProStreet tuning Baia Mare
Collapse
X
-
pai dap,mi-am schimbat parerea despre masina in mometul in care am vazut masina live,la mare,la 4 t u n i n g fever.Originally posted by VDO_racing View Post(colegu GGD se pare ca si-a revizuit atitudinea)
in incheiere le doresc multa bafta si idei super in continuare celor de la prostreet si cu totii cred ca vrem sa vedem masina live la urmatoarea expo (asteptam sa ne spuna roby cand va fi urmatoru show
sa traiti...TUNING
Leave a comment:
-
eu inca mai astept sa vad interiorul gata kit ca nu mai pot de rabdare..... masina e BELEA nu cred ca ar putea spune cineva cva de rau despre ea (colegu GGD se pare ca si-a revizuit atitudinea)
in incheiere le doresc multa bafta si idei super in continuare celor de la prostreet si cu totii cred ca vrem sa vedem masina live la urmatoarea expo (asteptam sa ne spuna roby cand va fi urmatoru show
sa traiti...TUNING
Leave a comment:
-
Super
Acum am vazut si eu postul, e drept sunt doar de cateva zile pe aci.
Super masina, numai cuvinte de lauda.
As vrea sa vad masina live, daca o veni vre-o data mai aproape de Sibiu.
Leave a comment:
-
Eu o intrebare cam ...... , deja la nivelu asta nu se tine cont la cat sa investit , nu asta e important....
Leave a comment:
-
de curiozitate cam cati bani ... aproximativ s`au bagat in masina asta sa ajunga asa ? :x
Leave a comment:
-
-
E super nu are rost sa mai comentam, da mai puneti si voi poze si cu oglinzile in lucru etc...
Leave a comment:
-
cristi,nu cred ca are rost sa le dai la toti explicatii. cine stie ce inseamna fibra nu comenteaza asa aiurea. am mai auzit eu prin vara pe unu care el cica facea spoilere si alte chestii fara matrita si cand l-am pus sa-mi explice cum eu si cu un prieten eram pe jos de ras (e prea mult de povestit).Originally posted by Cristi_Xpdupa lemn se face matrita,si se toarna in fibra...
si barile la loganu acesta cand erau din lemn tot asa comenta lumea si cand au vazut ce a iesit si-au schimbat parerea.
si oricum nu conteaza parerea la cei care critica asa din poze. pana nu sunt langa masina sa vada cu ochii lor live ce a iesit mai bine se abtin.
Leave a comment:
-
NU cred ca va fi din lemn
)
Ci acum lucreaza la forma sa vada cum iese, cum se aseaza si finalul va fi din fibra sau un plastic ceva. Dar cred ca fibra.
Leave a comment:
-
frumos facuta ....dar nu inteleg de ce a facut o din lemn? nu era mai simplu sa o faca din fibra? in bucuresti in pantelimon e un baiat care face "minuni" din orice model de masina
(adevarat cam scump) dar iese.........
Leave a comment:
-
Mda aveti dreptate, seamana putin si cu interiorul ultimelor modele de bmw. Dar eu n-am vazut de aproape interior de bmw, deaia m-a dus cu gandul la dacia 1300
.Fiecare asociaza cu ce a vazut mai des
. Oricum spor la treaba. Cel putin cu exteriorul ati aratat ca stiti se faceti lucruri frumoase, asa ca nici interiorul cu cred ca o sa fie mai prejos.
Leave a comment:
-
mie sincer imi seamana cu interiorul de la bmw seria 3..,5......modele mai noi...nici decum cu dacia
)...oricum arata super tare.....abia astept finalul...sigur va uimi placut multa lume!....Apropo...aveti de gand sa faceti pt vanzare interiorul, dupa ce terminati treaba???
Leave a comment:

Leave a comment: