Dacia logan EXCLUSIV de la ProStreet tuning Baia Mare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ct-07-apv
    replied
    Felicitari inca odata pentru masina. Succes la modificari si spor la treaba. Chiar vreau sa vad ce o sa iasa pana la final. Pana acum intradevar este cel mai frumos.

Leave a comment:

• Christnacht
    replied
    O sa fie cel mai frumos Logan din tara, chiar este cel mai frumos din tara parerea mea.E smecher rau .Sa va dea Dumnezeu sanatate sa faceti si alte loganuri la fel de frumoase ca asta ( bineinteles si alte modele de kit ).Sa auzim numai de bine

Leave a comment:

• Cristi_Xp
    replied
    eu zic sa vorbesti cu nenea Dsign de leduri,si sa renunti la plasme...

Leave a comment:

• ProTuning
    replied
    am inceput lucrarile la interiorul loganului.proprietarul este foarte hotarat sa duca proiectul la capat desi pt asta trebuie sa-si bage adanc mainile in buzunare!dupa interior speram sa gaseasca un motor ..daca avem noroc si reusim sa terminam total masina pana in martie (cu motor) avem de gand sa mergem la paris tuning show.sansele is mici darincercam.oricum la 4 tuning days masina va participa cum a zis GGD.voi posta poze cat mai frecvent ca sa puteti urmarii etapele de lucru.
    pana la terminarea interiorului voi posta de 3-4 ori pe saptamana.cu respect Robert.
    Attached Files

Leave a comment:

• ggd_87
    replied
    1. pentru expander; loganu nu arata chiar asa bine in realitate! arata si mai bine. si yo am criticat masina la inceput cand am vazut pozele cu ea,dar cand am stat cu roby si mi-a prezentat-o la ******* fever m-am convins. isi merita fiecare euro din pretul ei.
    2. se incepe lucrul la interiorul masinii, roby sau eu voi pune poze cu el,iar pana in primavara la ******* day va fi gata + inca un kit de exterior pentru logan. din cate am inteles de la roby,o sa incerce cam de 3 ori pe saptamana sa intre sa puna poze cu ceea ce pregateste.

Leave a comment:

• eXpander
    replied
    arata f bine in poze.dak in realitate nu o fi asa nu am de unde sa stiu....si cu sigurantza va intoarce multe capete pe strada;)

Leave a comment:

• 89aLe
    replied
    pre marfa arata frate ....

Leave a comment:

• jullyen
    replied
    felicitari proprietarului pentru unul din cela mai frumoase Loganuri din Romania .

Leave a comment:

• dorutz
    replied
    VDO macate-ar un lup ce nevoia faci )? ba nu am dat de tine sa iti zik sa vii sambata in poiana la intalnirea de golane din bv ) :>:> dar iti zic data viitoare . cu RESPECT vecinu CDO

Leave a comment:

• bodyn
    replied
    Originally posted by prostreet tuning
    aproximativ in 3 saptamani ne apucam de interiorul loganului!proprieterul e foarte hotarat sa duca proiectul la capat,si i-am promis un interior custom !!!
    multa imaginatie si bafta..........ast pozele)

Leave a comment:

• ProTuning
    replied
    aproximativ in 3 saptamani ne apucam de interiorul loganului!proprieterul e foarte hotarat sa duca proiectul la capat,si i-am promis un interior custom !!!

Leave a comment:

• PAULIC
    replied
    Multumesc frumos. Am sa te sun s-a stabilim detaliile

Leave a comment:

• ProTuning
    replied
    Originally posted by PAULIC
    Si totusi cum se poate intra in posesia acestui kit care mi se pare deosebit? Am trimes si pm si nu mi s-a raspuns.Va rog pe cei in masura sa imi raspunda aici sau pe pm cind si cit dureaza montatul pe masina daca vin la Baia Mare?
    pretul acestui kit e undeva la 1000 eur fara eleron si capac de luneta!impreuna costa undeva la 1200 eur.
    timpul de executie e undeva la 3-4 saptamani din care doua saptamani avem nevoie de masina la atelier.
    produsele se livreaza montate pe masina in spritchit.
    pt alte detyalii nr meu de tel este 0742121696 robert
    Last edited by ProTuning; 3 November 2007, 02:35.

Leave a comment:

• PAULIC
    replied
    Si totusi cum se poate intra in posesia acestui kit care mi se pare deosebit? Am trimes si pm si nu mi s-a raspuns.Va rog pe cei in masura sa imi raspunda aici sau pe pm cind si cit dureaza montatul pe masina daca vin la Baia Mare?

Leave a comment:

• neuron
    replied
    Am avut rabdare sa citesc tot topicul si am ajuns la 2 ...nu stiu cum sa le numesc:
    1. Felicitari ProStreet
    2. sunteti cativa copii fugiti de acasa care criticati fix aiurea, vedeti-va lungul nasului si nu faceti cioc pe banii parintilor

Felicitari inca o data.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google