Dacia logan EXCLUSIV de la ProStreet tuning Baia Mare
Collapse
X
-
Daca aduc masina in cat timp e gata (numai kitul exterior) ...cat timp raman fara ea ? acum cercetez piata ... deocamdata nu m-am hotarat ce body kit sa-mi cumpar ..
-
aprob pozitivOriginally posted by armand24multumim de lamurire
Leave a comment:
-
aloooo.....piatza....nu e vorba de nici un 1.5.....ce daracu nvorbiti aiurea fara sa stiti nimic....era vorba de montarea unui motor 2.0 16v de clio rs, de acolo aia 170 de cai
Leave a comment:
-
dute ba cu 170 cp
)))) e dacie
nici aia de la elia nu au 170 de caluti
Leave a comment:
-
me langa asta ai nevoie de timp, nervi, pasiune............Originally posted by [.....:::::G3G3:::::.....Cred ca si sa ti-o faci asa costa ceva bani,si nu numai bani.Iti trebe si indemanare si pricepere....
Leave a comment:
-
Originally posted by GOLAN91Pentru 170cp io nu zic cai prea agresiv..
170cp? wow poate si un 1.5 sa ajunga la caii astia?
Leave a comment:
-
Cred ca si sa ti-o faci asa costa ceva bani,si nu numai bani.Iti trebe si indemanare si pricepere....
Leave a comment:
-
Da, e fooooarte misto masina. Nu stiu daca mi-as face vreodata masina mea asa dar la privit imi place.
Leave a comment:
-
e frumos loganul, merita banii eu personal as face partea gri de pe bara spate mai discreta mai mica de acea ii dau 10 si nu 10+
felicitari
PS cam cate ore de munca sau investit in el ?
Leave a comment:
-
cate contracte de tuns peluze o fi prins proprietaru ?
frumos kitu dar nu e de bucuresti
e un pic ... autostrada si atat
Leave a comment:
-
am si eu o intrebare , se mai poate deschide portbagajul ?
) ca eleronul ala pare prins in lateral
Leave a comment:
-
Au fost cateva "piese" de masini, nu multe din pacate. "Best in show", dupa parerea mea BMW-ul 320 de CJ.
La partea cu "liniutele", putin jenante. Loganuri facute de Dacia 1310, plus, cireasa de pe tort, un Lambo Gallardo caruia i-au dat rusinica, pe rand, un TVR Sagaris, un seria 5 si parca si un AMG. Pe ce maini ajung masinile astea
Drifterii nu i-am mai prins, a inceput ploaia.
PS: Nu am inteles ce cautau in show Focus ST, Seat Ibiza, Leon Cupra, Carrera s.a. stock. A fost show de tunning sau show de care are mai multi bani. Sa nu mai mentionez ca Fordul si Seaturile erau aduse de dealeri. Puteam merge eu in showroom
Data viitoare am sa ma gandesc daca asa ceva merita biletul de intrare si duminica pierduta.Last edited by chris_t; 26 August 2007, 21:57.
Leave a comment:

D
Leave a comment: