If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Pai tocmai ca e mai slabutz finisaju doar pretu reflecta asta
Dar daca depui un pic de efort si mai lucrezi la ele dupa vopsire o sa arate exact ca cele de la Dacia! Plus ca asa ai rezolvat tot kitu cu 900 lei cu tot cu vopsire si la Dacia cred ca e vreo 1.400 lei Corectati-ma daca nu e bun pretu Asa ca parearea mea este ca merita iar daca am drum prin Craiova ma duc si eu sa iau un set
In pozele de sus kitul era nefinisat, dar dupa vopsire arata perfect! Orice bara de fibra rata la un moment data asa!Oricum , asta mai trebuie luat la frecta putin, dat cu filler si vopsea si asta e tot! Oricum, nu stiu cati suntem dispusi sa dam atatia bani poe original sa fim seriosi, care te ajunge la fel de scum vopsitul
Nu este nimeni din Craiova sa culeaga niste detalii? poze pe o masina cu kitul vopsit ca sa poata vedea potentialii cumparatori calitatea. si sunt sigur ca sunt ceva oameni doritori
Din poze nu ai cum sa iti dai seama de calitate. toata treaba e sa fie vopsit bine la service si inainte sa fie pregatiti bine!La altelier nu il are nimeni pe masina montat
Parca am o poza facuta in Cora cu un astfel de de difuzor . O caut . Gata am gasit-o , este putin neclara dar va puteti face o idee despre cum va arata .
Lasa-l pe ala de la Dacia,ca l-am sucit eu pe toate partile,ne intereseaza daca face careva din fibra,poza si pret.Itradevar alea de la Dacia sunt finisate bine,si sunt facute dintr-un fel de plastic mai moale.
Nu a mai aparut nici un dealer care sa aiba difuzor bara spate din kitu de tunning fabrica la un pret mai rezonabil decat cel aberant de la dealari? (parca 112E)
prea scump. Mai bine iei unu' facut "pe vapor" la jumatate de pret.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment