Însă în realitate se vede foarte frumos, nu este deranjant deloc.
Serigrafie Bord M-2013
Collapse
X
-
Aşa se vede din poze, ai observat bine
Însă în realitate se vede foarte frumos, nu este deranjant deloc.
-
Cea din postul 194 e a lui Teo_730 si costa 65. In postul 87 nu-mi apare nicio poza!Originally posted by adicata2003 View PostCat costa serigrafia de la postul 87 (prima poza), impreuna cu cea de la panoul climatizare (postul 194)
Wow!Originally posted by Teo_730 View PostAstazi am montat serigrafia si am schimbat iluminarea si sunt foarte multumit de rezultat. Multumesc mult Mihai pentru serigrafie
Poze aici
Sa faci si o poza si pe zi. Mi se pare mie (am o bere la bord si e 12
) sau e cam puternica lumina? Daca deranjeaza mai pune in spate folia de rezerva primita
. Mai bine ma bag la somn ca am prea multe pareri
.
Leave a comment:
-
Serigrafie Stepway
Astazi am montat serigrafia si am schimbat iluminarea si sunt foarte multumit de rezultat. Multumesc mult Mihai pentru serigrafie
Poze aici
Leave a comment:
-
Cat costa serigrafia de la postul 87 (prima poza), impreuna cu cea de la panoul climatizare (postul 194)
Leave a comment:
-
Teo daca te uiti atent la margine unde e rosu si albastru se vad margini transparente. M-am grabit si am uitat sa tai folia sa fie peste margini. O fac cum trebuie si ti-o trimit!Originally posted by Teo_730 View PostAbia astept sa ajunga
Arata foarte bine si acum.
mishu_28nmv@yahoo.com
Salutare. Pt alb inca nu am material cumparat dar va trebui sa cumparOriginally posted by catafloryn View PostMa intereseaza o serigrafie tinand cond ca nu voi schimba lumina, ramanand cea originala.Poza 12(alb) din primul post ma intereseaza, daca ai facut-o pune o poza cu ea si un pret. Ms!
. Totusi va arata ca cea de mai sus (toata alba) si va lumina rosu si albastru!
mishu_28nmv@yahoo.com
Merci domnu'. Sper sa-mi fac timp si sa ti-o trimit si pe a ta!Originally posted by Tek_ids View PostFrumoase realizari, spor !!
Sent using Forum Runner
mishu_28nmv@yahoo.com
Leave a comment:
-
salut
Ma intereseaza o serigrafie tinand cond ca nu voi schimba lumina, ramanand cea originala.Poza 12(alb) din primul post ma intereseaza, daca ai facut-o pune o poza cu ea si un pret. Ms!
Leave a comment:
-
Inca una nefinisata inca. Maine o fac boboc si miercuri o trimit la plimbare catre Teo! Interesanta idee!Attached Files
Leave a comment:
-
Salutare. Pai ar fi 95 lei +taxe posta. Tu le faci in photoshop, dar eu le bag in corel sa fie aliniate cu cea standard sa nu iti indice 70 si tu ai sutaOriginally posted by Tudor View Postcat ar ajunge una custom? de exemplu sa fac una in photoshop , doar ca idee? fara imagini cu dragoni sau alte nebunii
) ceva simplu, pe negru ...
. Poti sa pui si dragoni si ce vrei tu. Eu o sa iti spun ce nu se poate face. Gen iconita unde scria ABS sau air bag off erau prea mici si nu ies bine. Fa-o si vorbim!
Eu as face o gramada de design-uri (cand am timp) dar sa nu le cumpere nimeni nu are rost. D-aia am optat sa vina fiecare cu preferinte de pe "gugle" sau de oriunde!
Leave a comment:
-
cat ar ajunge una custom? de exemplu sa fac una in photoshop , doar ca idee? fara imagini cu dragoni sau alte nebunii
) ceva simplu, pe negru ...
Leave a comment:
-
Asa va fi design-ul la Logan-Mitsubishi! Pareri?
Leave a comment:

Leave a comment: