)
Serigrafie Bord M-2013
Collapse
X
-
Schimbari
Salutari. Vreau sa schimb metoda de "fabricare" a planselor.
Renunt la materialul gros pe care l-am folosit pana acum si doresc sa gasesc o firma care ne poate face un print de calitate si exact cu conditiile pe care le dorim noi: unde nu vreau sa treaca lumina, sa NU TREACA, unde vreau, sa treaca
. Pretul sper sa fie mai mic si calitatea mai buna! Deocamdata sunt in cautare de astfel de firme si tot ce se face e numai ca si desen!!!
Leave a comment:
-
Da-mi un mail la mishu_28nmv@yahoo.com si iti explic cum stau lucrurile!Originally posted by radu_sandel View Postsalut mar interesa si pe mine daca poti face modelul asta dar cu turometrul galben iar luminile eu le am pe albastru
Leave a comment:
-
salut mar interesa si pe mine daca poti face modelul asta dar cu turometrul galben iar luminile eu le am pe albastruAttached Files
Leave a comment:
-
Inca o idee. Sa vedem ce iese pt golanul nostru
Attached Files
Leave a comment:
-
-
salut
am revenit cu mici modificari de care am vrb, iata poza finala,am mai scgimbat la martorii incercuiti
Leave a comment:
-
exact asa, a iesit super iti trimit un PMOriginally posted by MishuOT View PostSper sa fi facut ce trebuie
Leave a comment:
-
Ceva de genul , dar si alte elemente personalizate.
Mersi pt. poza de inceput
Leave a comment:
-
Se speram ca se poate. Depinde de imaginatia taOriginally posted by FANE_CLK View PostMie imi poti face ceva personalizat ?? sa scrie CLK in locul x 1000 si km/h si alte pe la alte indicatoare?
scz
am citit posturile anteroare , se pare ca se poate
, te voi cauta curand
Attached Files
Leave a comment:
-
Sper sa fi facut ce trebuie
Attached FilesLast edited by MishuOT; 10 February 2014, 23:54.
Leave a comment:

Leave a comment: