Serigrafie Bord M-2013

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Raoulemilian
    replied
    Super, daca poti adauga si liniutele mai subtiri si mai mici de 750,1250.1750,2250 rpm etc respectiv 15,25,35,45 km/h etc. Si apoi pastreaz-o asa pt cand o sa fac comanda. Ms mult arata super deja..

Leave a comment:

• MishuOT
    replied
    Pentru Raoul:
    Attached Files

Leave a comment:

• Raoulemilian
    replied
    Vreau sa stiu daca poti face asa ceva. In prima poza imi plac liniutele respective pentru ca nu sunt doar o linie simpla. Nu ai putea ca acele liniute marcate cu "1" sa le inlocuiesti pe cele simple din a 2-a poza marcate cu "2" ? Si nu numai la turometru ci si la vitezometru. Eu asa as vrea nu prea imi plac liniile simple din a 2-a,liniile simple sa ramana numai cele intermediare de la 500,1500,2500 rpm, etc si respectiv 0,10,30,50 km/h...
    Attached Files

Leave a comment:

• MishuOT
    replied
    Originally posted by Raoulemilian View Post
    Pt postul 295:
    1.Cat costa serigrafia de bord?
    2.Cat costa serigrafie de climatizare de ph2?
    3. Daca comand dupa cat timp le primesc?
    4. Am vazut in filmuletul de youtube ca sunt lucioase ca sticla. Deci asa sunt,nu sunt mate,nu? Mi se par misto asa lucioase.
    1. 75 lei (sau 65 daca iti tai singur gaurile)
    2. 50 lei (sau 40 daca iti tai singur gaurile)
    3. Depinde. O fac din placere, dar uneori timpul nu-mi ajunge.
    Aproximativ: dureaza 2 zile pana ajunge de la Bucuresti si apoi vreo 2-3 zile pana o termin si o trimit.
    4. Este lucioasa pt ca am laminat-o deoarece este printata pe fata si sa nu se ia printul ala. Nu mi se pare o idee prea buna pt ca s-ar putea sa reflecte soarele super tare. Trebuie sa vb cu cineva sa gasesc o cale de antireflexie.
    Daca pt tine e ok ma bucur.
    Cred ca a zis cineva ca vrea acea plansa din postul 295 + inca una aproape la fel, sau numai in capul meu a fost asta.
    Te gandesti si imi spui. Numai bine!

Originally posted by Tek_ids View Post
    Oricum la folia mea sa stii ca nu se reflecta deloc soarele in ea. E bine ca materialul sa fie mai subtire.

Sent using Forum Runner
    Era alt material Mihai si vopsit din fabrica, nu ce incercam sa facem acum la o imprimanta (cat mai simplu si rapid). Tu ai dat startul cu bordul tau
    Last edited by MishuOT; 14 March 2014, 00:10. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• Tek_ids
    replied
    Oricum la folia mea sa stii ca nu se reflecta deloc soarele in ea. E bine ca materialul sa fie mai subtire.

Sent using Forum Runner

Leave a comment:

• Raoulemilian
    replied
    Pt postul 295:
    1.Cat costa serigrafia de bord?
    2.Cat costa serigrafie de climatizare de ph2?
    3. Daca comand dupa cat timp le primesc?
    4. Am vazut in filmuletul de youtube ca sunt lucioase ca sticla. Deci asa sunt,nu sunt mate,nu? Mi se par misto asa lucioase.

Leave a comment:

• MishuOT
    replied
    Originally posted by radu_sandel View Post
    de cea cu galben nik inca?
    Salutare. Inca lucrez la ea. Tu vrei cu galben la turometru si cifrele iluminate si la km cu alb si litere iluminate? Albul ala o sa coste foarte mult. Cred ca mai bine le facem cu galben pe amandoua si cifrele iluminate. Cand o termin fac o simulare sa iti alegi!

Originally posted by Tek_ids View Post
    Merge link-ul. Materialul este acelasi?

Sent using Forum Runner
    Materialul e mult mai subtire. E cel printat la Bucuresti. Sa vad daca exista o folie antireflexie sa nu mai reflecte atat sin negru ala. Daca nu gasesc asa o las.
    Last edited by MishuOT; 13 March 2014, 11:12. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• Tek_ids
    replied
    Merge link-ul. Materialul este acelasi?

Sent using Forum Runner

Leave a comment:

• MishuOT
    replied

Sper sa mearga link-ul.

Leave a comment:

• radu_sandel
    replied
    de cea cu galben nik inca?

Leave a comment:

• MishuOT
    replied
    Originally posted by leo_negrescu View Post
    A ajuns cu bine merci Mishu,keeping touch.bunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
    Sper sa fie aproape de ce te-ai asteptat Leo!
    Last edited by MishuOT; 12 March 2014, 15:34. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• leo_negrescu
    replied
    A ajuns cu bine merci Mishu,keeping touch.bunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

Leave a comment:

• shtrumphy83
    replied
    salut! Poti sa-mi faci un print cu serigrafia asta sa vad cum iese,te sun maine si vrb.
    Attached Files
    Last edited by shtrumphy83; 11 March 2014, 19:08.

Leave a comment:

• MishuOT
    replied
    Am terminat proba. Eu sunt mai mult decat multumit. Pt cei care vor sa-si taie singuri gaurile alea 3, serigrafiile scad la 60 lei!
    Attached Files

Leave a comment:

• MishuOT
    replied
    Originally posted by Teo_730 View Post
    Ok, aştept să văd nişte poze cu cea de Stepway cu folie şi dacă nu e rezervată pentru altcineva o iau.
    Cele de Stepway nu sunt rezervate (2buc am facut). Si eu astept sa le fac. Trebuie sa-mi gasesc numai timp sa le fac ca am amanat cam mult

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google