Serigrafie Bord M-2013
Collapse
X
-
Aşa se vede din poze, ai observat bineÎnsă în realitate se vede foarte frumos, nu este deranjant deloc.
-
Originally posted by adicata2003 View PostCat costa serigrafia de la postul 87 (prima poza), impreuna cu cea de la panoul climatizare (postul 194)
Originally posted by Teo_730 View PostAstazi am montat serigrafia si am schimbat iluminarea si sunt foarte multumit de rezultat. Multumesc mult Mihai pentru serigrafie
Poze aiciSa faci si o poza si pe zi. Mi se pare mie (am o bere la bord si e 12
) sau e cam puternica lumina? Daca deranjeaza mai pune in spate folia de rezerva primita
. Mai bine ma bag la somn ca am prea multe pareri
.
Leave a comment:
-
Serigrafie Stepway
Astazi am montat serigrafia si am schimbat iluminarea si sunt foarte multumit de rezultat. Multumesc mult Mihai pentru serigrafie
Poze aici
Leave a comment:
-
Cat costa serigrafia de la postul 87 (prima poza), impreuna cu cea de la panoul climatizare (postul 194)
Leave a comment:
-
Originally posted by Teo_730 View PostAbia astept sa ajungaArata foarte bine si acum.
mishu_28nmv@yahoo.com
Originally posted by catafloryn View PostMa intereseaza o serigrafie tinand cond ca nu voi schimba lumina, ramanand cea originala.Poza 12(alb) din primul post ma intereseaza, daca ai facut-o pune o poza cu ea si un pret. Ms!. Totusi va arata ca cea de mai sus (toata alba) si va lumina rosu si albastru!
mishu_28nmv@yahoo.com
Originally posted by Tek_ids View PostFrumoase realizari, spor !!
Sent using Forum Runner
mishu_28nmv@yahoo.com
Leave a comment:
-
salut
Ma intereseaza o serigrafie tinand cond ca nu voi schimba lumina, ramanand cea originala.Poza 12(alb) din primul post ma intereseaza, daca ai facut-o pune o poza cu ea si un pret. Ms!
Leave a comment:
-
Inca una nefinisata inca. Maine o fac boboc si miercuri o trimit la plimbare catre Teo! Interesanta idee!Attached Files
Leave a comment:
-
Originally posted by Tudor View Postcat ar ajunge una custom? de exemplu sa fac una in photoshop , doar ca idee? fara imagini cu dragoni sau alte nebunii) ceva simplu, pe negru ...
. Poti sa pui si dragoni si ce vrei tu. Eu o sa iti spun ce nu se poate face. Gen iconita unde scria ABS sau air bag off erau prea mici si nu ies bine. Fa-o si vorbim!
Eu as face o gramada de design-uri (cand am timp) dar sa nu le cumpere nimeni nu are rost. D-aia am optat sa vina fiecare cu preferinte de pe "gugle" sau de oriunde!
Leave a comment:
-
cat ar ajunge una custom? de exemplu sa fac una in photoshop , doar ca idee? fara imagini cu dragoni sau alte nebunii) ceva simplu, pe negru ...
Leave a comment:
-
Asa va fi design-ul la Logan-Mitsubishi! Pareri?
Leave a comment:
Leave a comment: