Serigrafie Bord M-2013

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Teo_730
    replied
    Aşa se vede din poze, ai observat bine Însă în realitate se vede foarte frumos, nu este deranjant deloc.

Leave a comment:

• MishuOT
    replied
    Originally posted by adicata2003 View Post
    Cat costa serigrafia de la postul 87 (prima poza), impreuna cu cea de la panoul climatizare (postul 194)
    Cea din postul 194 e a lui Teo_730 si costa 65. In postul 87 nu-mi apare nicio poza!

Originally posted by Teo_730 View Post
    Astazi am montat serigrafia si am schimbat iluminarea si sunt foarte multumit de rezultat. Multumesc mult Mihai pentru serigrafie

Poze aici
    Wow! Sa faci si o poza si pe zi. Mi se pare mie (am o bere la bord si e 12) sau e cam puternica lumina? Daca deranjeaza mai pune in spate folia de rezerva primita . Mai bine ma bag la somn ca am prea multe pareri.
    Last edited by MishuOT; 18 December 2013, 01:04. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• Teo_730
    replied
    Serigrafie Stepway

Astazi am montat serigrafia si am schimbat iluminarea si sunt foarte multumit de rezultat. Multumesc mult Mihai pentru serigrafie

Poze aici
    Attached Files

Leave a comment:

• adicata2003
    replied
    Cat costa serigrafia de la postul 87 (prima poza), impreuna cu cea de la panoul climatizare (postul 194)

Leave a comment:

• MishuOT
    replied
    Originally posted by Teo_730 View Post
    Abia astept sa ajunga Arata foarte bine si acum.
    Teo daca te uiti atent la margine unde e rosu si albastru se vad margini transparente. M-am grabit si am uitat sa tai folia sa fie peste margini. O fac cum trebuie si ti-o trimit!

mishu_28nmv@yahoo.com

Originally posted by catafloryn View Post
    Ma intereseaza o serigrafie tinand cond ca nu voi schimba lumina, ramanand cea originala.Poza 12(alb) din primul post ma intereseaza, daca ai facut-o pune o poza cu ea si un pret. Ms!
    Salutare. Pt alb inca nu am material cumparat dar va trebui sa cumpar . Totusi va arata ca cea de mai sus (toata alba) si va lumina rosu si albastru!

mishu_28nmv@yahoo.com

Originally posted by Tek_ids View Post
    Frumoase realizari, spor !!

Sent using Forum Runner
    Merci domnu'. Sper sa-mi fac timp si sa ti-o trimit si pe a ta!

mishu_28nmv@yahoo.com
    Last edited by MishuOT; 17 December 2013, 22:19. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• Tek_ids
    replied
    Frumoase realizari, spor !!

Sent using Forum Runner

Leave a comment:

• catafloryn
    replied
    salut

Ma intereseaza o serigrafie tinand cond ca nu voi schimba lumina, ramanand cea originala.Poza 12(alb) din primul post ma intereseaza, daca ai facut-o pune o poza cu ea si un pret. Ms!

Leave a comment:

• boly76
    replied
    cind o ai pe aia neagra gata sa ma anunti!

Leave a comment:

• Teo_730
    replied
    Abia astept sa ajunga Arata foarte bine si acum.

Leave a comment:

• MishuOT
    replied
    Inca una nefinisata inca. Maine o fac boboc si miercuri o trimit la plimbare catre Teo! Interesanta idee!
    Attached Files

Leave a comment:

• MishuOT
    replied
    Originally posted by Tudor View Post
    cat ar ajunge una custom? de exemplu sa fac una in photoshop , doar ca idee? fara imagini cu dragoni sau alte nebunii ) ceva simplu, pe negru ...
    Salutare. Pai ar fi 95 lei +taxe posta. Tu le faci in photoshop, dar eu le bag in corel sa fie aliniate cu cea standard sa nu iti indice 70 si tu ai suta . Poti sa pui si dragoni si ce vrei tu. Eu o sa iti spun ce nu se poate face. Gen iconita unde scria ABS sau air bag off erau prea mici si nu ies bine. Fa-o si vorbim!

Eu as face o gramada de design-uri (cand am timp) dar sa nu le cumpere nimeni nu are rost. D-aia am optat sa vina fiecare cu preferinte de pe "gugle" sau de oriunde!

Leave a comment:

• Tudor
    replied
    cat ar ajunge una custom? de exemplu sa fac una in photoshop , doar ca idee? fara imagini cu dragoni sau alte nebunii ) ceva simplu, pe negru ...

Leave a comment:

• popavlm
    replied
    aia pe negru da bine...

Leave a comment:

• MishuOT
    replied
    Asa va fi design-ul la Logan-Mitsubishi! Pareri?
    Attached Files

Leave a comment:

• MishuOT
    replied
    Originally posted by PRESTIGE View Post
    Asteptam poze cu cea de Mitsubishi cand va fi gata. Pe ce culoare vei incerca sa o faci?
    Deocamdata pe negru.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google