Buna de ceva vreme am incercat sa procur AluBand, dar fara rezultat. Daca aveti informatii despre acest lucru va rog impartasiti.
De Unde Se Poate Procura AluBand ?
Collapse
X
-
Pfff...atunci nu stiu ce sa zic mai incearca tot pe la supermarketuri din astea gen praktiker,dedeman eu stiu care mai sunt, brico :P....trebuie sa gasesti, ce e ciudat e ca nu ai gasit in praktiker eu de acolo am luat de 2 ori si tot timpu au avut, trebuia sa fi intrebat daca nu primesc asa ceva, ca eu sigurat zic ca or avut!sigpic
Comment
-
salut. mi-e rusine sa zic dar asta e....ce e aluband? pt ce ai vrea sa o folosesti? o fi cumva ceea ce caut si eu? astept raspunsul apoi zic si eu la ce caut.Originally posted by Ciochy View PostBuna de ceva vreme am incercat sa procur AluBand, dar fara rezultat. Daca aveti informatii despre acest lucru va rog impartasiti.
senz
Comment
-
Aluband este o banda bituminoasa cu un strat de aluminiu (in jur de 1 mm grosime), se foloseste la hidroizolatii, eu am cautat pentru insonorizare. Detalii mai multe gasesti pe situl producatorului http://www.denbraven.ro/dbr/ro/prez_...nda%20Aluband'
Comment

.

Comment