Protectii praguri, autocolant stalpi, diverse stikere auto din folie 651 si Carbon 3D

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• M.FLORIN
    replied
    Ai reusit sa faci unele dedicate logan 2?

-------
    Acest post a fost scris folosind telefonul din dotare. Nu este limba chineza ... asa scriu eu, mai "codat" :-D

Leave a comment:

• turturel
    replied
    Anunt valabil!

Sus cu protectiile transparente pentru exterior - arcate roti si praguri - folii transparente faruri si proiectoare smile.gif (y)

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    as vrea si eu 2 stickere ca in prima poza.
    stickerul din poza a doua se poate face cumva si cu logan ph2 ?
    Attached Files

Leave a comment:

• turturel
    replied
    Buna seara tuturor. Scuze pt raspunsurile intarziate aici, la telefon sunt mai eficient.
    @alex23 - se pot gasi la magazinele de piese auto sau bazar..gen tunari sau vitan
    @b997ndl - poze gasesti aici sau pe facebook: protectii praguri-stickere personalizate este numele paginii - costul stickerului - 2 lei la scris de tip[ar si 3 lei cel cu scris de mana
    @mihalacheGhe - comanda este in lucru - am vb azi
    @cosmin93 - am vb - astept masuratorile - am rectificat acum prin sms - 42 lei cu tot cu taxe.

Leave a comment:

• cosmin_93
    replied
    salut as dori 2 stikere din fiecare scrise cam asa... care a-r fi pretu cu tot cu transaport ... dupa iti spun dimensiunile corecte

aprox. toata luneta de lung si lat cam 10 cm

Formatia '' Armonik Band''

Tel. 2222 222 222

Leave a comment:

• mihalacheGhe
    replied
    Salut Turturel, poti sa-mi faci si mie urmatoarele stikere, pentru logan albastru marin?

- protectii praguri logan din carbon 3d negru de 8 cm. latime, dublu ca grosime, si cu scris bleu marin ,,LOGAN ,, (ca in poza diferenta fiind scrisul bleu marin)
    - colant stalpi usa carbon 3d negru
    - colant Baby on board luneta

Astept un Pm si cu pretul per total.

Multumesc anticipat!
    Attached Files

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    salut ! daca as vrea si eu in sticker logan club pentru luneta cu ar trebui sa procedez ? ai mai multe modele ? poti pune niste poze, daca te rog ?

Leave a comment:

• Alex23
    replied
    Ai idee unde l-as putea gasi? Daca ar fi sa-mi faci 4 buc la cat ar ajunge? Mersi

Leave a comment:

• turturel
    replied
    @alex23 - stickerul se poate realiza dar este mult de lucru si nu prea renteaza. in comert se gasesc pe la 5-7 lei/buc. daca as avea o comanda mai mare de circa 20-30 buc ar fi altceva. la mine ar iesi cam la 5 lei/buc avand in vedere ca este cu scris+contur si fundal alt sticker.

Leave a comment:

• Alex23
    replied
    Salut Turturel, asa ceva crezi ca poti face?
    Attached Files

Leave a comment:

• vdmihai
    replied
    Am primit coletul O sa revin cu poze dupa ce montez
    Multam !

Leave a comment:

• vdmihai
    replied
    Domnu' ai folie inchisa pentru faruri, din aceea care nu afecteaza lumina produsa de ele.?
    Nu stiu cum sa iti explic

Ti-am dat comanda prin telefon
    Last edited by vdmihai; 14 September 2014, 15:55. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• turturel
    replied
    anunt valabil!
    am raspuns solicitarilor prin pm/telefonic.
    va multumesc si va astept!

Leave a comment:

• robert266
    replied
    Salut !

Comanda telefonica din data 9/4/2014 4:20pm pentru : logan club , www.loganclub.ro , elf oil !

Amabil ca intotdeauna ! Iti multumesc !

Leave a comment:

• Kalimera22
    replied
    Salut, fa-mi te rog comanda din pm + 2 stikere pentru emblema ca cel din attach
    Attached Files

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google