Protecti praguri
salut! cat costa un set de protectii aripi-praguri transparente .
multumesc!
Protectii praguri, autocolant stalpi, diverse stikere auto din folie 651 si Carbon 3D
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
faci cumva stickere personalizate pentru praguri cu sigla skoda, gen ornamente pentru praguriLast edited by daniel_mina83; 6 July 2014, 21:26.
Leave a comment:
-
Anunt valabil!
Comenzile discutate au plecat si au si ajuns!
O zi frumoasa tuturor!
Leave a comment:
-
salut! cat costa un set de protectii aripi-praguri transparente, ca cele ale lui cosmin83 din postul 2044?
multumesc!
P.S. de asemenea daca poti sa faci din acelasi material o banda ingusta (cca 2 cm) pentru muchia de la capota motorului, deasupra grilei radiatorului. mai sar pietricela de la masinile din fata si se mai ciupeste vopseaua acolo. Multumesc inca o data!
Leave a comment:
-
Salut, autocolantele pt stalpi negru mat, seamana cu cele originale la atingere?
Te rog da-mi un pm cu pret pt:
- colante stalpi
- colante praguri spate (similare cu cele fata originale: gri cu alb)
- protectii aripi la inchidere usa spate
Mersi mult!
Leave a comment:
-
Buna ziua.
@kalimera22 - primele 2 stickere se pot face..doar ca trebuie sa le gasesc mai intai vectorialul.
Al 3 lea ar trebui printat si in momentul de fata nu am nici o comanda pt print. despre cate bucati ar fi vorba din fiecare?
Leave a comment:
-
Salut.
As dori sa stiu daca imi poti face si mie niste stikere cu logo-urile din attach.
Leave a comment:
-
Buna ziua.
Acum am raspuns tuturor solicitartilor si am preluat si comenzile dvs.
Pentru a va raspunde mai rapid, lasati-mi va rog un nr de contact in pm sau dati-mi un apl/sms la unul din nr. 0764 651 369 / 0745 075 438
Va multumesc.
Leave a comment:
-
Am primit si eu coletul,prompt si de calitate,multumesc @turturel,recomand.
Leave a comment:
-
Ciao,
te rog un pet pentru urmatoarele:
- la stiker dacia si logan dimensiuni ~ 8 x 30cm pe alb, 2 bucati din fiecare
- dungi loan cup, negru mat, 1 set
Multumesc
Leave a comment:
-
Ciao,
te rog un pet pentru urmatoarele:
- la stiker dacia si logan dimensiuni ~ 8 x 30cm pe alb, 2 bucati din fiecare
- dungi loan cup, negru mat, 1 set
MultumescLast edited by Moshu; 5 May 2014, 08:56.
Leave a comment:
-
salut
salut ma intereseaza si pe mine urmatoarele stikere, da-mi te rog un pm cu pretu si disponibilitatea lor , astept raspuns numai bine !!!
Leave a comment:

Leave a comment: