Protectii praguri, autocolant stalpi, diverse stikere auto din folie 651 si Carbon 3D

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• PRESTIGE
    replied
    Ai PM !!!!!!!!

Leave a comment:

• manujupanu
    replied
    Vreau si eu un set din alea standard la grosime adica cum sunt alea la logan din fabrica

Leave a comment:

• ady_87
    replied
    buna turturel,doresc o comanda de stikere renault f1 team ce vin lipite deasupra de semnalizatoare aripi fata,autocolant carbon 3d negru stalpi(vin taiati la dimensinea stalpilor?) multumesc

Leave a comment:

• turturel
    replied
    @m.florin - scuze pentru intarzierea raspunsului. iti voi trimite si pm. modificari mari nu trebuiesc facute. poate doar o simpla taiere pe contur la arcada rotii.

Anunt valabil!
    Comenzile de saptamana trecuta s-au expediat luni!
    Va multumesc!

Leave a comment:

• M.FLORIN
    replied
    Daca poti sa imi detaliezi ce modificari ar trebui facute la cele de logan 1 sau eventual ... din punctul tau de vedere care s-ar potrivi cu un efert minim de aplicare.
    Merci.

Leave a comment:

• turturel
    replied
    Pentru logan 2 nu am dedicat.
    in schimb se pot monta de logan 1 cu unele mici modificari.
    mai am un model sub forma de lacrima..acelea sunt universale.

Leave a comment:

• M.FLORIN
    replied
    Salut.
    Caut si eu un set protectii praguri spate - acele protectii antisablare - pentru logan 2. Gasesc la tine asa ceva?
    Multumesc.

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner

Leave a comment:

• manujupanu
    replied
    Vreau si eu un set din alea standard la grosime adica cum sunt alea la logan din fabrica presupun ca sunt nu???
    Attached Files

Leave a comment:

• turturel
    replied
    Salut. pretul este de 15 lei/ set de 4 buc la grosime standard si 25 lei la grosime dubla.
    daca le doresti pe fundal de carbon 3D pretul este de 20 lei la standard si 30 lei duble.

Leave a comment:

• manujupanu
    replied
    SAL la ce pret ai astea???
    Attached Files

Leave a comment:

• turturel
    replied
    anunt valabil!
    saptamana viitoare nu voi fi in oras. plec intr-o depalsare. comenzile le voi trimite cand revin. va multumesc.

Leave a comment:

• daniel_mina83
    replied
    salut. ai trimis cumva comanda de stickere,protectii praguri pt octavia 3, in Buc?

Leave a comment:

• cappucinno
    replied
    Autocolant stalpi logan ph1

Salut ! Ma intereseaza autocolant pt stalpi la logan ph1 din carbon 3D daca ai. Mersi! Ti-am trim si msj priv.

Leave a comment:

• bogdan_cj
    replied
    Pentru Logan 2 ai ceva protectie aripa-prag? Ma refer la protectia aceea transparenta ce se pune in zona usilor din spate.

Leave a comment:

• turturel
    replied
    @Mihai - daca vorbim de modelul ce se lipeste pe exterior atunci avem 5 lei setul pentru fata. La spate e mai mult de discutat. am model la 10-15-20 chiar si 40 lei. Un nr de tel se poate?

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google