Elemente tuning logan ph1 de origine
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ai pleaca spre tine, maine la pranz ar trebui sa ajunga. O sa trimit pm cu nota de transport. Anunti cand ajunge si cum ajunge.
Leave a comment:
-
kit sport 500 ron
ornament inferior bara fata 130.
Livrare doar prin Cargus, plata ramburs.
Costul de expeditie il poti afla pe site cargus. greutate aproximativ 10 kg. Noi suntem in Craiova.
Leave a comment:
-
Salut, care mai este pretul pentru un kit sport (difuzor spate, praguri, ornamente proiectoare) + elementul central dintre coltare proiectoare?
As mai vrea sa stiu daca le trimiti prin curier sau prin posta si cat ma costa transportul pana la Bucuresti?
Leave a comment:
-
un kit contine : difuzor bara spate, coltare bara fata, praguri stanga dreapta. Din asta nu pot da bucati.
separat am: eleron luneta, eleron portbagaj, grila faruri, ornament inferior bara spate.
difuzoare bara fata inca nu aduc, mai astept sa se stranga 5-6 comenzi, momentan am 2.
Leave a comment:
-
Sa inteleg ca dai numai kiit-uri ? Sau poti vinde si pe bucati, anumite componente din kit ? (de ex. 2 kit-uri, 3 eleroane luneta, s.a.m.d.)
Leave a comment:
-
Eee !!! Pana la urma cred ca ma ''risc'' eu si dau o fuga pana la Craiova ... Daca sunt multe comenzi iau si remorca ;)
Leave a comment:
-
are kit montaj si instructiuni. kitul contine 4 autoforante metal si 4 autoforante plastic. In principiu se taie grila veche, se dau 8 gauri si se monteaza. bara trebuie data jos, in instructiuni ai si toate sculele de care ai nevoie: torxuri, fixa, bormasina etc.Originally posted by verginio View Posto mascuta fata pt berlina?la ce pret
Leave a comment:
-
@virago corect din varful lumii
acum am vazut localitatea unde locuiesti cu locuinta
Leave a comment:
-
da, este cel soft, pretabilt pentru toate versiunile PH1 colectia 1 si ambiance, preferance, abs plus colectia 2.Originally posted by drmusic_19 View Posteleronul de portbagaj este cel soft din kit-ul dacia?
o poza cu el daca se poate si cu cel de luneta!
ms!
poze cu elementele sunt pe prima pagina.
grila centrala 180 ronOriginally posted by verginio View Posto mascuta fata pt berlina?la ce pret
Leave a comment:

Da asa-i, scuze exprimarea!!

Leave a comment: