Elemente tuning logan ph1 de origine

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Il Dottore
    replied
    eleronul de portbagaj este cel soft din kit-ul dacia?
    o poza cu el daca se poate si cu cel de luneta!
    ms!

Leave a comment:

• verginio
    replied
    o mascuta fata pt berlina?la ce pret

Leave a comment:

• bagheera
    replied
    Originally posted by virago View Post
    M-ar interesa si pe mine un eleron luneta!! La ce pret ar fi?
    140 ron scrie mai sus poate ne vedem la intalnire sa vorbim si luam amandoi, daca o mai fi si altcineva cu atat mai bine, scade pretul la transport.

Leave a comment:

• chroma
    replied
    @ shenny spor la montaj! si altadata cu placere.

Leave a comment:

• Moonshadow
    replied
    azi am primit difuzorul, e ok, mersi.

Leave a comment:

• chroma
    replied
    kit SUV pentru mcv ph1, gri,(difuzor bara spate, praguri, ornament central bara fata, coltare bara fata) 1000 (fost 1246) ron/buc
    superoferta elemente tuning exterior logan ph1, colectia 1 si 2

grila fata 180 ron
    spoiler central fata 130 ron
    eleron portbagaj 160 ron compatibil ph1 colectia 1 toate versiunile, colectia 2 ambiance si preferance
    eleron luneta 140 ron
    kit sport 500 (fost 700) ron contine:difuzor spate, praguri, ornamente proiectoare (coltare bara fata)

repere de origine, noi, cu livrare din stoc, preturile includ tva, factura si garantie.

Leave a comment:

• virago
    replied
    M-ar interesa si pe mine un eleron luneta!! La ce pret ar fi?

Leave a comment:

• bagheera
    replied
    Eu ma combin la un eleron pentru luneta (Ph 1, daca conteaza) .... se mai baga altcineva ?

Leave a comment:

• chroma
    replied
    pai "combinati-va" si luati toti odata sa impartiti transportul. daca iese o comanda peste 1000 ron transportul este gratuit.

Leave a comment:

• sdc290605
    replied
    Primit coletul..........., montat..........., super multumit...........

Cat despre marfa...., ce pot spune este ca eu pana acum am avut unul after-market iar acesta, de la ''chroma'', este la ani lumina din toate punctele de vedere.....

Inca o data......, super baiat si f. serios.....

Leave a comment:

• AGENTUL NYT
    replied
    salutare maestre,cat costa kitul+transport logan PH1 berlina si ce include,scuze ca te pun sa repeti,dar am ametit la cate cifre sunt pe aici,toata stima din partea mea si spor la vanzare,da-mi un PM ca uit sa mai trec pe aici

Leave a comment:

• bagheera
    replied
    Eleron luneta !

Originally posted by B 96 NLD View Post
    Salut, pot gasi un eleron de luneta?
    Ne ''combinam'' amandoi ? Ca si eu vreau unul, am incercat sa mai vorbesc si cu altcineva dar ...

Leave a comment:

• chroma
    replied
    kit SUV pentru mcv ph1, gri,(difuzor bara spate, praguri, ornament central bara fata, coltare bara fata) 1000 (fost 1246) ron/buc
    superoferta elemente tuning exterior logan ph1, colectia 1 si 2

grila fata 180 ron
    spoiler central fata 130 ron
    eleron portbagaj 160 ron compatibil ph1 colectia 1 toate versiunile, colectia 2 ambiance si preferance
    eleron luneta 140 ron
    kit sport 500 (fost 700) ron contine:difuzor spate, praguri, ornamente proiectoare (coltare bara fata)

repere de origine, noi, cu livrare din stoc, preturile includ tva, factura si garantie.

Leave a comment:

• B 96 NLD
    replied
    Salut, pot gasi un eleron de luneta?

Leave a comment:

• chroma
    replied
    @ynp_46 coltare separat nu am, ornament inferior bara fata 130 ron. poti sa iei un kit la 500, dai difuzorul cu 160, dai pragurile cu 250 si iti raman coltarele la 90. si ornamentul 130 si iesi la 220 (superpret).

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google