eleronul de portbagaj este cel soft din kit-ul dacia?
o poza cu el daca se poate si cu cel de luneta!
ms!
Elemente tuning logan ph1 de origine
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
kit SUV pentru mcv ph1, gri,(difuzor bara spate, praguri, ornament central bara fata, coltare bara fata) 1000 (fost 1246) ron/buc
superoferta elemente tuning exterior logan ph1, colectia 1 si 2
grila fata 180 ron
spoiler central fata 130 ron
eleron portbagaj 160 ron compatibil ph1 colectia 1 toate versiunile, colectia 2 ambiance si preferance
eleron luneta 140 ron
kit sport 500 (fost 700) ron contine:difuzor spate, praguri, ornamente proiectoare (coltare bara fata)
repere de origine, noi, cu livrare din stoc, preturile includ tva, factura si garantie.
Leave a comment:
-
Eu ma combin la un eleron pentru luneta (Ph 1, daca conteaza) .... se mai baga altcineva ?
Leave a comment:
-
pai "combinati-va" si luati toti odata sa impartiti transportul. daca iese o comanda peste 1000 ron transportul este gratuit.
Leave a comment:
-
Primit coletul..........., montat..........., super multumit...........
Cat despre marfa...., ce pot spune este ca eu pana acum am avut unul after-market iar acesta, de la ''chroma'', este la ani lumina din toate punctele de vedere.....
Inca o data......, super baiat si f. serios.....
Leave a comment:
-
salutare maestre,cat costa kitul+transport logan PH1 berlina si ce include,scuze ca te pun sa repeti,dar am ametit la cate cifre sunt pe aici,toata stima din partea mea si spor la vanzare,da-mi un PM ca uit sa mai trec pe aici
Leave a comment:
-
kit SUV pentru mcv ph1, gri,(difuzor bara spate, praguri, ornament central bara fata, coltare bara fata) 1000 (fost 1246) ron/buc
superoferta elemente tuning exterior logan ph1, colectia 1 si 2
grila fata 180 ron
spoiler central fata 130 ron
eleron portbagaj 160 ron compatibil ph1 colectia 1 toate versiunile, colectia 2 ambiance si preferance
eleron luneta 140 ron
kit sport 500 (fost 700) ron contine:difuzor spate, praguri, ornamente proiectoare (coltare bara fata)
repere de origine, noi, cu livrare din stoc, preturile includ tva, factura si garantie.
Leave a comment:
-
@ynp_46 coltare separat nu am, ornament inferior bara fata 130 ron. poti sa iei un kit la 500, dai difuzorul cu 160, dai pragurile cu 250 si iti raman coltarele la 90. si ornamentul 130 si iesi la 220 (superpret).
Leave a comment:

Leave a comment: