Elemente tuning logan ph1 de origine
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
luati cu incredere sunt originale toate,eu am luat grila si am fost super multumit!
-
deci original 100%?!
Cum facem sa ma bagi pe mine pt unu, fara defecte si cu aceasta conditie, sa fie ORIGINAL?!
Leave a comment:
-
azi dupaamiaza am primit 22 difuzoare bara spate. Contin instructiuni de montaj si accesorii montaj. 180 ron/buc tva inclus, factura si garantie producator.
Leave a comment:
-
se livreaza in ambalajul original sigilat (banuiesc sa fie incluse si reperele pentru montaj).
Leave a comment:
-
luni 19 apr 2010 primesc difuzoare bara spate logan berlina ph1. comunic pret final atunci. Prima livrare @virago si cristixp
Leave a comment:
-
momentan nu am disponibil difuzor bara spate Sandero. In functie de numarul de doritori, voi incerca sa aduc, bineinteles la pret bun.
Leave a comment:
-
kitul de sandero pori sa-mi dai niste preturi la difuzorul spate, nu cel de stepway.
Leave a comment:
-
am spus de la bun inceput. COMERCIALIZAM NUMAI REPERE 100% DE ORIGINE (piese de schimb, consumabile si accesorii), CU FACTURA SI GARANTIE PRODUCATOR.Originally posted by Cristi_Xp View Postpai cand ai sa iti dau datele pentru comanda .
e ala din kitul dacia original sau facaturi ?
Leave a comment:
-
pai cand ai sa iti dau datele pentru comanda .
e ala din kitul dacia original sau facaturi ?
Leave a comment:

Leave a comment: