in curand oferta la huse pentru scaune, difuzoare de bara spate ph1 si eleroane luneta ph1 si 2
[Vand] Piese, consumabile si accesorii de origine.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Cind aduci husele scaune,pune poze cu ele sa-mi aleg si eu un set (sa aiba huse pentru cinci tetiere) si astept eleronul luneta asa cum am vorbit la telefon!Originally posted by chroma View Postin curand oferta la huse pentru scaune, difuzoare de bara spate ph1 si eleroane luneta ph1 si 2
Comment
-
pai husele deja au sosit (180 seturi), orice model din catalogul de accesorii pt berlina, mcv, sandero. cu 2 sau 4 airbag. as vrea sa le pun la 150-160 ron/set dar ramane sa mai port o discutie cu patronul (poate chiar mai ieftine). eleroaanele si difuzoarele vor sosi si livra dupa 22 august (pana atunci sunt in concediu). anunt aici preturile (incerc maine).
poze http://www.dacia.ro/servicii-pentru-...ior/index.htmlLast edited by chroma; 26 July 2011, 20:51.
Comment
-
O sa cumpar si eu huse +eleronul lunetaPH1,mersi pentru raspuns!Ai idee unde as putea gasi asa ceva?Originally posted by chroma View Postpai husele deja au sosit (180 seturi), orice model din catalogul de accesorii pt berlina, mcv, sandero. cu 2 sau 4 airbag. as vrea sa le pun la 150-160 ron/set dar ramane sa mai port o discutie cu patronul (poate chiar mai ieftine). eleroaanele si difuzoarele vor sosi si livra dupa 22 august (pana atunci sunt in concediu). anunt aici preturile (incerc maine).
poze http://www.dacia.ro/servicii-pentru-...ior/index.html
Comment
-
-
Originally posted by romeo-alex View Poststicle incalzite oglinzi duster? pret ?Originally posted by leony69_ro View PostAs dori sa aflu urmatoarele preturi pentru un logan ph1, 1.5 DCI ambition 2006.
1. kit distributie +pompa apa echipata
2. curea accesorii
3. filtre: ulei, aer, motorina
4. elf td 10w40Originally posted by mario_09 View Postun sensor de volanta de benzinar ai un pret
in perioada 28 iulie 22 august sunt in concediu de odihna. ne auzim pe 23.
Comment

Comment