Diverse Accesorii Auto Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• savoiu_rf 82
    replied
    Janta din aliaj logan ce model este sinaia,bran,prestige?

Leave a comment:

• alfaromtrans
    replied
    nu avem kit distributie si rulment dreapta fata(pick-up fara abs) si spate(berlina fara abs).

Leave a comment:

• snake17
    replied
    un pret pentru un kit distributie cu tot ce trebuie pentru logan 1.6 mpi, 1.5 dci , rulment dreapta fata(pick-up fara abs) si spate(berlina fara abs).pm cu pretul

Leave a comment:

• alfaromtrans
    replied
    Originally posted by Razvy View Post
    ma intereseaza si pe mine o centura de siguranta pentru sofer, suruburi pentru scaune, braduleti si prostiile alea de plastic care se pun la carenajele de la roti (suruburi si piulite).
    Nu avem centura de siguranta, suruburi pentru scaune. Diblu de plastic avem marimea 10 dar nu sunt sigur ca modelul acesta il aveti la carenaj

Leave a comment:

• savoiu_rf 82
    replied
    ok multumesc mult ma gandesc si vad ce iau!

Leave a comment:

• alfaromtrans
    replied
    Originally posted by popavlm View Post
    o oglinda pentru ph1 dreapta after market cat e?
    oglinda manuala 50 lei si electrica 90 lei fara transport

Leave a comment:

• Razvy
    replied
    ma intereseaza si pe mine o centura de siguranta pentru sofer, suruburi pentru scaune, braduleti si prostiile alea de plastic care se pun la carenajele de la roti (suruburi si piulite).

Leave a comment:

• alfaromtrans
    replied
    Originally posted by cosmin_uau View Post
    as vrea si eu perdeluta luneta si laterale cat ma costa si de unde le ridic
    daca veniti la depozit pe IL.Caragiale sunt 75 lei toate La magazin pe eroilor nr 2A sunt putin mai scumpe ,pe sait sunt tot 75 lei

Leave a comment:

• savoiu_rf 82
    replied
    Perdelute speciale laterale fata plus spate aveti si la ce bani?

Leave a comment:

• popavlm
    replied
    o oglinda pentru ph1 dreapta after market cat e?

Leave a comment:

• cosmin_uau
    replied
    as vrea si eu perdeluta luneta si laterale cat ma costa si de unde le ridic

Leave a comment:

• alfaromtrans
    replied
    Originally posted by sKyb0y View Post
    multumesc alfaromtrans pt ajutor. am dat un mail tipului care a pus anuntul dar nu mi-a raspuns din pacate
    chinezii spuneau ca 90% din anunturile care ofera produse in cantitati mici sunt ; tepe" Am patit o cu detectoare de radar acum 3 ani Firma care le vindea din China vroia banii intr un cont din Cehia si asa ne am prins ca erau europeni deai nostri

Originally posted by savoiu_rf 82 View Post
    La depozit mai aveti perdeluta speciala luneta logan ca iau si o bucata sambata cand vin si cat mai costa?!
    de spate la depozit este 25 lei In general in afara de jante nu am scumpit nimic Crestem pretul cand primim marfa pe valuta actuala si nici atunci mereu ptr ca incercam sa marim cantitatea si pretul furnizorului scade dar la jante nu se poate faca nimic ptr ca au comenzi numai in UE de 30 containere pe zi ptr firmele consacrate pe care cei care nu stiu dau foarte multi bani
    Last edited by alfaromtrans; 19 May 2012, 08:38. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• savoiu_rf 82
    replied
    La depozit mai aveti perdeluta speciala luneta logan ca iau si o bucata sambata cand vin si cat mai costa?!

Leave a comment:

• sKyb0y
    replied
    multumesc alfaromtrans pt ajutor. am dat un mail tipului care a pus anuntul dar nu mi-a raspuns din pacate

Leave a comment:

• alfaromtrans
    replied
    Originally posted by raduknu View Post
    Pleoape ph1(2005) modelul gros aveti? O poza, daca se poate, si pret. Multumesc
    nu avem nici groase nici subtiri

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google