Diverse Accesorii Auto Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
nu avem kit distributie si rulment dreapta fata(pick-up fara abs) si spate(berlina fara abs).
Leave a comment:
-
un pret pentru un kit distributie cu tot ce trebuie pentru logan 1.6 mpi, 1.5 dci , rulment dreapta fata(pick-up fara abs) si spate(berlina fara abs).pm cu pretul
Leave a comment:
-
Nu avem centura de siguranta, suruburi pentru scaune. Diblu de plastic avem marimea 10 dar nu sunt sigur ca modelul acesta il aveti la carenajOriginally posted by Razvy View Postma intereseaza si pe mine o centura de siguranta pentru sofer, suruburi pentru scaune, braduleti si prostiile alea de plastic care se pun la carenajele de la roti (suruburi si piulite).
Leave a comment:
-
oglinda manuala 50 lei si electrica 90 lei fara transportOriginally posted by popavlm View Posto oglinda pentru ph1 dreapta after market cat e?
Leave a comment:
-
ma intereseaza si pe mine o centura de siguranta pentru sofer, suruburi pentru scaune, braduleti si prostiile alea de plastic care se pun la carenajele de la roti (suruburi si piulite).
Leave a comment:
-
daca veniti la depozit pe IL.Caragiale sunt 75 lei toate La magazin pe eroilor nr 2A sunt putin mai scumpe ,pe sait sunt tot 75 leiOriginally posted by cosmin_uau View Postas vrea si eu perdeluta luneta si laterale cat ma costa si de unde le ridic
Leave a comment:
-
Perdelute speciale laterale fata plus spate aveti si la ce bani?
Leave a comment:
-
as vrea si eu perdeluta luneta si laterale cat ma costa si de unde le ridic
Leave a comment:
-
chinezii spuneau ca 90% din anunturile care ofera produse in cantitati mici sunt ; tepe" Am patit o cu detectoare de radar acum 3 ani Firma care le vindea din China vroia banii intr un cont din Cehia si asa ne am prins ca erau europeni deai nostriOriginally posted by sKyb0y View Postmultumesc alfaromtrans pt ajutor. am dat un mail tipului care a pus anuntul dar nu mi-a raspuns din pacate
de spate la depozit este 25 lei In general in afara de jante nu am scumpit nimic Crestem pretul cand primim marfa pe valuta actuala si nici atunci mereu ptr ca incercam sa marim cantitatea si pretul furnizorului scade dar la jante nu se poate faca nimic ptr ca au comenzi numai in UE de 30 containere pe zi ptr firmele consacrate pe care cei care nu stiu dau foarte multi baniOriginally posted by savoiu_rf 82 View PostLa depozit mai aveti perdeluta speciala luneta logan ca iau si o bucata sambata cand vin si cat mai costa?!
Leave a comment:
-
La depozit mai aveti perdeluta speciala luneta logan ca iau si o bucata sambata cand vin si cat mai costa?!
Leave a comment:
-
multumesc alfaromtrans pt ajutor. am dat un mail tipului care a pus anuntul dar nu mi-a raspuns din pacate
Leave a comment:
-
nu avem nici groase nici subtiriOriginally posted by raduknu View PostPleoape ph1(2005) modelul gros aveti? O poza, daca se poate, si pret. Multumesc
Leave a comment:

Leave a comment: