Diverse Accesorii Auto Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• alfaromtrans
    replied
    Sunt comandate ART 367 M, trebuie sa primim 80 de seturi

Leave a comment:

• savoiu_rf 82
    replied
    ok,dar in mai cand vine containerul imi aduceti sigur modelul art 367?

Leave a comment:

• alfaromtrans
    replied
    nu mai aducem

Leave a comment:

• razvanamza
    replied
    nu se mai poate face rost? astept o saptamana-doua, daca e cazul.

Leave a comment:

• alfaromtrans
    replied
    Nu mai avem pe albastru

Leave a comment:

• razvanamza
    replied
    vreau si eu setul acesta, pe bleu/turcoaz, daca mai aveti: http://www.daciadezmembrari.ro/produ...-poza-mare.jpg

Leave a comment:

• alfaromtrans
    replied
    Originally posted by savoiu_rf 82 View Post
    Salut,ma poti ajuta si pe mine urgent cu o treaba vreau si eu urgent un set de jante art 367 se poate mai repede de doua luni jumate asa mi au spus cand am sunat la magazin sau niste poze cu ce modele mai aveti pe stoc ?in principiu vreau modelul art 367 pentru un logan,am mai luat de la tine un set art 367 in august anu trecut si mai vreau acum un set tot art 367!
    modelul 367 s a terminat printre primele Acum avem ART 231/820/416BP/277/ si 287 La cum se vand acum se vor termina si astea curand si urmatorul container ajunge la aprox 1.05 Pretul inca mai este 1150lei /set cu prezoane,inele si transport inclus Poze pe site

Originally posted by logan5 View Post
    aparatori noroi fata spate mai aveti? geamul de la ceasurile bord?
    aparatori noroi speciale ptr logan fata /spate facute in Polonia [nu cele copiate in China] sunt 50 lei toate plus transport 25 lei ,geam nu avem
    Last edited by alfaromtrans; 14 March 2012, 09:09. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• logan5
    replied
    aparatori noroi fata spate mai aveti? geamul de la ceasurile bord?

Leave a comment:

• savoiu_rf 82
    replied
    Salut,ma poti ajuta si pe mine urgent cu o treaba vreau si eu urgent un set de jante art 367 se poate mai repede de doua luni jumate asa mi au spus cand am sunat la magazin sau niste poze cu ce modele mai aveti pe stoc ?in principiu vreau modelul art 367 pentru un logan,am mai luat de la tine un set art 367 in august anu trecut si mai vreau acum un set tot art 367!

Leave a comment:

• savoiu_rf 82
    replied
    Am inteles multumesc!

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google