If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
nu aveti nici o varianta sa la ambalati in scartietoare ceva de genul care sa le protejeze ?
presupun ca puteti trimite covorasele si stergatoarele nu ? aveti poze cu covorasele sa le pot vedea ?
le gasiti pe site alfaromtrans.ro ,Le ambalam si riscul este al nostru daca se sparg dar daca va mai las ceva nu mai castigam si oricum o sa vedeti ca v am dat preturile mai mici decat pe site si la cat a crescut valuta preturile cand o sa primim marfa noua vor fi mult mai mari Primul soc va fi zilele aste ca primim jante pe dolarul de 3,5 fata de 2,9 la ultimul transport
nu aveti nici o varianta sa la ambalati in scartietoare ceva de genul care sa le protejeze ?
presupun ca puteti trimite covorasele si stergatoarele nu ? aveti poze cu covorasele sa le pot vedea ?
va multumesc pentru raspuns, ploape separat aveti ? se mai poate lasa ceva la pret din valoarea totala? prefer setul de covorase la 96 lei.cum pot intra in posesia produselor ?
ploape de logan nu se mai fac ,producatorul a renuntat la ele Aceste produse le gasiti in toate magazinele de piese auto ,in general paravanturile ajung sparte si transportul sa vi le schimb este dublu decat castigul nostru imi pare rau ca nu pot sa va ajut
va multumesc pentru raspuns, ploape separat aveti ? se mai poate lasa ceva la pret din valoarea totala? prefer setul de covorase la 96 lei.cum pot intra in posesia produselor ?
paravanturi logan fumurii fata /spate fara ploape cadou 60 lei /stergatoare logan flexibile 6lei/buc /covorase logan tavita foarte bune calitativ sau facut 96 lei/set Covorasele vin din Polonia si se scumpesc la fiecare transport Avem si o varianta mai ieftina ptr logan la 35 lei/set cu margine de aprox 8mm
Paravanturii la set pentru Logan berlina (fumurii sau albastre) - 66RON/set + pleoape cadou - mai aveti ?
Super stergatoare flexibile 20" (diverse marimi) adaptabile la Logan - 8RON/buc - 2 buc aveti ?
Covorase interior Logan ( sunt tip tavita nu ? ) - 77RON aveti ?
Aveti aceste repere ? daca da, am rugamintea sa imi transmiteti si un pret / pachet.
Paravanturii la set pentru Logan berlina (fumurii sau albastre) - 66RON/set + pleoape cadou - mai aveti ?
Super stergatoare flexibile 20" (diverse marimi) adaptabile la Logan - 8RON/buc - 2 buc aveti ?
Covorase interior Logan ( sunt tip tavita nu ? ) - 77RON aveti ?
Aveti aceste repere ? daca da, am rugamintea sa imi transmiteti si un pret / pachet.
arata bine dar am douo probleme Una ca nu au omologare europeana si alta ca de la ei am luat farurile cu leduri si nu prea sunt bune la calitate Ca sa fie OK pretul ar trebui sa fie mai mare Ieftin si bun este teorie
nu au venit ,daca nu intervine nimic ajung pe 22 sau 23 mai Pentru cei care au avut alte intrebari nu am raspuns ptr ca nu au bifat sa fim notificati sau este un defect al forumului
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Leave a comment: