Originally posted by Fyrestarter
View Post
Diverse Accesorii Auto Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
salut, lupe bi-xenon h4 , 35 w 6000k ai? la ce pret sunt?
ms frumos
Comment
-
la 400 lei cu cercul alb set complet :drosere,becuri ,lupeOriginally posted by solano View Postsalut, lupe bi-xenon h4 , 35 w 6000k ai? la ce pret sunt?
ms frumosJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
de unde pot sa le achizionez, de la magazin sau de la depozit?Originally posted by alfaromtrans View Postla 400 lei cu cercul alb set complet :drosere,becuri ,lupe
stima
Comment
-
de la depozit cu 400 ,la magazin cred ca sunt mai scumpeOriginally posted by solano View Postde unde pot sa le achizionez, de la magazin sau de la depozit?
stimaJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
ok, ms frumos de info, o sa vin maine dupa ora 3 sa la iau, din ce ai zis mai sus ai si cu cerculet alb, nu vreau cu albastru.se ofera si garantie la ele?
Comment
-
garantie 12 luni dar acum am vazut ca mai avem decat cu cercul albastru si nu primim asa repedeOriginally posted by solano View Postok, ms frumos de info, o sa vin maine dupa ora 3 sa la iau, din ce ai zis mai sus ai si cu cerculet alb, nu vreau cu albastru.se ofera si garantie la ele?Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Salut.
As fi fost si eu interesat dar daca aveti si de 4300k..........si daca aduceti?Cind?Si la ce bani?Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
AM vandut 10 set in 4 ani ,nu mai aducem alteleOriginally posted by Augustin-Yng View PostSalut.
As fi fost si eu interesat dar daca aveti si de 4300k..........si daca aduceti?Cind?Si la ce bani?Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Perdelele se pot comanda telefonic la nr 0757.071.841 sau pe http://www.alfaromtrans.ro/index.php...ategory_id=139Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-

Comment