jante Art 241 pe 17'' exista?
Diverse Accesorii Auto Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
nu au venit ,daca nu intervine nimic ajung pe 22 sau 23 mai Pentru cei care au avut alte intrebari nu am raspuns ptr ca nu au bifat sa fim notificati sau este un defect al forumuluiOriginally posted by savoiu_rf 82 View PostAu sosit jantele?Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
buna seara
modelul acesta de stopuri aduceti :
Comment
-
arata bine dar am douo probleme Una ca nu au omologare europeana si alta ca de la ei am luat farurile cu leduri si nu prea sunt bune la calitate Ca sa fie OK pretul ar trebui sa fie mai mare Ieftin si bun este teorieOriginally posted by sKyb0y View Postbuna seara
modelul acesta de stopuri aduceti :
http://www.alibaba.com/product-gs/51...n_Car.html?s=pJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
buna ziua
reductie pt filtru sport gasesc la dumneavoastra?sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
-
avem numai la filtrele tubulare care costa 200 lei ,sunt in cutia filtruluiOriginally posted by vyalli View Postbuna ziua
reductie pt filtru sport gasesc la dumneavoastra?Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Paravanturii la set pentru Logan berlina (fumurii sau albastre) - 66RON/set + pleoape cadou - mai aveti ?
Super stergatoare flexibile 20" (diverse marimi) adaptabile la Logan - 8RON/buc - 2 buc aveti ?
Covorase interior Logan ( sunt tip tavita nu ? ) - 77RON aveti ?
Aveti aceste repere ? daca da, am rugamintea sa imi transmiteti si un pret / pachet."pentru ca prietenii stiu intotdeauna de ce" :signBRG3dot:
Comment
-
paravanturi logan fumurii fata /spate fara ploape cadou 60 lei /stergatoare logan flexibile 6lei/buc /covorase logan tavita foarte bune calitativ sau facut 96 lei/set Covorasele vin din Polonia si se scumpesc la fiecare transport Avem si o varianta mai ieftina ptr logan la 35 lei/set cu margine de aprox 8mm
Originally posted by burgerpolo View PostParavanturii la set pentru Logan berlina (fumurii sau albastre) - 66RON/set + pleoape cadou - mai aveti ?
Super stergatoare flexibile 20" (diverse marimi) adaptabile la Logan - 8RON/buc - 2 buc aveti ?
Covorase interior Logan ( sunt tip tavita nu ? ) - 77RON aveti ?
Aveti aceste repere ? daca da, am rugamintea sa imi transmiteti si un pret / pachet.Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
ploape de logan nu se mai fac ,producatorul a renuntat la ele Aceste produse le gasiti in toate magazinele de piese auto ,in general paravanturile ajung sparte si transportul sa vi le schimb este dublu decat castigul nostru imi pare rau ca nu pot sa va ajutOriginally posted by burgerpolo View Postva multumesc pentru raspuns, ploape separat aveti ? se mai poate lasa ceva la pret din valoarea totala? prefer setul de covorase la 96 lei.cum pot intra in posesia produselor ?Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment

Comment