Macar N-a Atins Loganu

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Macar N-a Atins Loganu

    Cum a luat permisu?

    Uitati-va si minunati-va!

    sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

  • #2
    DUMNEZEULE....cu speciile TELE! Ce inseamna sa iei permisul pe BANI!

    Comment


    • #3
      a ras tot birou la munca )) asa te omoara pe strada, nu este posibil asa ceva

      Comment


      • #4
        doamne feresteee!!!!! asta omoara lumea pe strada
        sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

        Comment


        • #5
          Filmul asta e foarte educativ si nu-i deloc de ras. Soferita e incepatoare si nu si-a capatat deprinderile necesare. Accidentul asta o va marca destul de tare... in loc sa se obisnuiasca cu masina si condusul si sa capete incredere si siguranta in manevre o va timora pe viitor.

          Masina e destul de sifonata...

          In astfel de situatii era bine sa se dea jos din masina si sa aprecieze daca are spatiu sau nu; si sa faca manevra fara teama care a blocat-o

          Comment


          • #6
            Daca numarul Loganului este al cui trebuie sa fie (adica parlament) mai bine il lovea.
            O fi baut si femeia vre-o 2-300 de vodca si nu mai avea control.
            @ion_R5: ma lasi? Nu trebuia sa aiba permis daca nu si-a capatat deprinderile necesare.
            Cel mai lent 1,6 8v

            Comment


            • #7
              iti dai seama ca este un ras ironic, si la volan nu prea ai loc de educativ, o singura greseala este de ajuns sa omoare un copil sau sa faca o alta grseala, daca ia permisu pe bani macar ai bunavionta si mintea cu tine sa te duci sa inveti pe un camp sa-ti pui niste jaloane ceva, sau mergi cu cineva in masina sa te invete sa conduci nu poti sa iesi pe strada si sa te dai jos la fiecare curba sa vezi daca ai loc, daca sa panicat pe un drum de tara dar pe o autostrada unde se merge cu viteza sau la o trecere de pietoni daca se panica ce facea trecea peste 20 de oameni? , soferita nu are scuze, imi pare rau ca nu se baga din nou testul poligonului la scoala de soferi, acolo inveti cum sa lucrezi cu ambreiaju, frana, acceleratia, oglinzile, cum se invarte volanu....pacat ca avem astfel de prototipuri pe sosele

              Comment


              • #8
                @ Cristi_LCD & Cata89ro2000

                Trebuie sa va ganditi ca sunt destul de multi astfel de soferi pe drumurile patriei. Diverse deprinderi nu ti le poate da scoala de soferi, iar examenul auto nu simuleaza situatiile reale din trafic. Cand iti e permisul la 30 - 40 sau 50 de ani, iar pana atunci ai fost nepriceput/antitalent in cele auto - deprinderile se formeaza mai greu.

                Sa nu-mi spuneti ca voi ati condus perfect... Mai ales daca iti iei permisul si nu ai masina vreo 5 ani, sa nu-mi spuneti ca dupa aia cand va suiti la volan sunteti Ari Vatanen. Hai sa nu ne mai dam gusteri... Fiecare a invatat - unul mai repede, altul mai incet - dar nimeni nu s-a nascut cu volanul in mana.

                Tanti aia din film scapat masina in pom, de frica sa nu loveasca Loganul. Asta nu inseamna ca nu poate sa invete sa conduca.

                Mie cand mi-a luat permisul pentru ca am depasit pe linie continua o tanti cu un Golf 5 care mergea cu 30 km/h pe la predeal - politistul mi-a replicat: "Fiecare isi conduce masina cu viteza cu care se simte in siguranta" In alta tara nu cred ca ramaneam fara permis, fiindca am depasit o masina care mergea cu viteza unui tractor agricol.

                Comment


                • #9
                  Din pacate asta e realitatea, multi "soferi" nu prea au treaba cu masina. In concluzie trebuie sa fim foarte atenti la altii, sa prevenim chestiile astea. Cat se poate, daca e sa te loveasca "norocul" te loveste pana la urma.
                  Ceea ce n-a avut loc niciodată, poate avea loc mâine.
                  sigpic

                  Comment


                  • #10
                    @atinge_dragos: problema e ca nu sunt "soferi" cei care nu au treaba cu masina, ci mai degraba conducatori auto. pt mine e totusi o diferenta

                    Comment


                    • #11
                      @ Geo --- ideea e mult mai simpla. Scoala de soferi nu te invata cum sa circuli pe drumurile publice, ci te invata niste reguli in conformitate cu regulamentul rutier, nu cu situatii concrete din trafic. Regula de baza e "pedala de frana" - si avem soselele pline de franari, in loc sa avem un trafic cat mai fluent si mai ordonat. Ai un obstacol in fata... Zdrang frana... si mai opresti si inca 20 de masini care vin in spatele tau, in loc sa te asiguri si vezi ce fac celelalte masini din trafic, sa semnalizezi din timp si sa te duci in treaba ta, iar masinile oprite sau obstacolele sa le lasi in treaba loc.

                      Tanti asta avea o problema majora cu Loganul parcat, de a uitat si unde e soseaua, unde trebuie sa se uite si pe unde sunt pedalele masinii. Era mult mai simplu daca se dadea jos, fiindca din masina era clar ca nu poate aprecia corect. (asta fiindca nu avea deprinderile necesare si nu-si cunoastea masina) Mai dadea 1 - 2 m inapoi, si pleca mai departe fara nici o apasare. Asa a stat incordata pe Loganul ala de s-a dus in pom.

                      Cu cat esti mai destins la volan, cu atat conduci mai bine. Daca condusul devine un stres sau ti-e frica de ceva - sigur ca evitarea unor astfel de situatii e mai dificila.
                      Last edited by ion_R5; 14 May 2012, 13:20.

                      Comment


                      • #12
                        doamne....nu putea sa dea putin cu spatele??? a intrat in panica si a pierdut controlu...sigur a scapat ambreiaju si a apasat acceleratia in loc de frana...asta e...
                        MY CLA

                        Comment


                        • #13
                          O alta chestie care nu se invata corect in scoala de soferi, este debreierea si dozajul acceleratiei. Foarte multe masini au pedala de acceleratie tare - ceea ce e o mare prostie. Dupa aia, frana de motor e alta chestie care nu se invata cum trebuie in scoala de soferi. Trebuie invatati oamenii sa tina masina din acceleratie. Nu, ambreiaj si zdrang frana.

                          Comment


                          • #14
                            La specimenu' din filmulet nu-i mai lua permisul ca a intrat in pom si plus ca puteau fi si alte pericole. Macar de ar fi fost pomul langa masina mai intelegeam, dar asa.. era peste drum, n-are scuze.

                            Mereu bombele la volan vor avea noroc. La astia nu le mai ia permisul, pic de simt de orientare si indemanare nu au..
                            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

                            Comment


                            • #15
                              La masinuta asta, ambreiajul tine foarte jos si e oarecum greoi sa lucrezi cu el, mai ales daca esti o persoana neindemanatica, acceleratie e putin mai tare decat la logan.Cred ca avea permisul mai demult, dar din pacate nu conteaza numarul anilor de cand ai permisul , ci indemanarea.
                              Last edited by madi; 14 May 2012, 22:31.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google