Habar nu am cit costa vorbeste cu Alexis...
Tu pina la urma ce ai pe masina ?
Tu pina la urma ce ai pe masina ?
)!!
)))))) -aici deja au cam luat-o pe aratura ca parca montau BRC. Injectoarele sunt produse de Lovato nu de MED, ECU este versiunea HW3 nu HW 2, doar reductorul este acelasi dar ala nu are treaba ca aceiasi chestie (reducere presiune si evaporare GPL) o face orice reductor de secventiala. Cea mai buna dovada este ca nici un service Dacia nu se poate conecta la ecu aftermarket actual, decat daca e autorizat si pe aftermarket.
).
) iar partea cu motivul ca imi faceam ciubucuri in particular, daca se gaseste o singura persoana care sa spuna ca am pretins sau primit bani pentru un reglaj, indiferent daca eram in sau in afara programului (imi amintesc ca in 2004 reglam taxiuri la ora 24:30 in Sibiu), inainte de a avea un service autorizat, ma las de asta si ma apuc de spalat parbrize...

) LR ce se monteaza acum pe piata nu are nici o legatura cu LR venit din fabrica...sau poate nu am inteles eu bine ce ai vrut sa zici...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment