Consum Logan GPL

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • @Cezar
    Da este MB 1.8l

    @evali_daniel
    Nu am simtiti nici o diferenta la pornire cu NGK-le. Am ca aceste bujii ar menaja coils pack-le.

    Comment


    • mie , mi se pare ca am consumul destul de mare...am facut un plin de 41l gpl si am mers cu ea 150km in oras si deja s-au dus 2 lini de la gaz. nu e cam mult ? pe cb imi arata consum de 8.1

      Comment


      • Nu te lua dupa indicator ca nu e precis,fa consumul de la plin la plin

        Comment


        • Salutare ,eu am mers 605 km cu 50 litri de gaz si cam 20 litri benzina ,trecerea o am la 35 grade si 150 trpm,schimbat pe la 3000 treptele, cand curat masina de zapada mere doar pe benzina asta cam de doua ori pe zi cate 5-7 min.
          La drum intins mananca sub 10 litri.

          O zi buna.

          Comment


          • 20l de benzina consumati in 600km mi se pare enorm. Voi ce ziceti?
            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

            Comment


            • 35 de grade la trecerea pe gaz inseamna foarte mult, e diferenta de 7-10 minute de la 30 la 35 grade, cel putin asa era la mine
              vezi ca el are trecerea pe gaz la 1500, ceea ce inseamna (dupa cum a spus) ca la ralanti si sub 1500 rpm sta pe benzina
              o mai fi mers si numai pe benzina, poate o fi mers zilnic cate 10 km timp in care a consumat mai multa benzina sa se incalzeasca decat gpl circuland
              Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

              Comment


              • nu ai cum sa consumi 20 litri de benzina in 600 km dedcat daca ai terminat gazul dupa 400 km si restul ai mers pe benzina
                mai am o interbare: cate porniri a avut in acesti 600 km?

                Comment


                • A mea azi dimineata in 5 minute de mers la relanti, pana am curatat-o de zapada si am iesit cu spatele din curte a trecut pe gpl si s-au facut imediat dupa aia si 2 pavele la apa. M-am uitat la ceas, nu vorbesc din aproximari.
                  20 de litri de benzina consumati in 600 km rezulta un consum de 3,3/%. Gpl in km astia cat ti-a consumat?
                  Parerea mea e ca trebuie setata sa treaca la o temp mai mica a apei, conteaza si unde e pus senzorul, s-a mai discutat. Totusi e prea mare consumul de benzina, daca ai fi facut drumuri scutre de 1 km maxim sa nici nu apuce sa treaca pe gaz s-ar mai justifica altfel ceva nu-i ok dupa mine. Eu am alimentat fix acum 1 luna de 100 de lei benzina - 18l si ceva, mi-a aratat 5 liniute pe bord, acum dupa ~800 km facuti mai am 3 liniute la benzina. Si am facut si drumuri scurte garla...

                  Comment


                  • E enorm de mare consumul de benzina. Chiar daca a nins temperaturile n-au scazut asa de tare, nu se poate vorbi de ger, pe vremea asta pornesti motorul si in 4-5 min de stat la relantiu pana cureti masina ai deja 2 pavele la apa si-ti trece pe gaz. La aprox 1l/h consum la relantiu, in 5 min de functionare pe benzina iese un consum infim, si asta la prima pornire a zilei, ca apoi pe parcursul zilei nu se mai raceste atat de tare motorul si urca foarte repede temperatura.

                    Comment


                    • Salut. Nu e mare consumul de 3.3 l/100 benzina. Cam asa imi consuma in conditiile de afara. Pornit, lasat 3-5 min sa se obisnuiasca cu temperatura si apoi cam dupa 1km trece pe gaz. Asta e situatia, de la 1 februarie renunt, trec la autobuz...Sa nu mai spun ca e o epopee intreaga cu parcarea !
                      Dacia Duster 1,6 16V - benzina & Gpl

                      Comment


                      • Originally posted by Nepotu123 View Post
                        . La aprox 1l/h consum la relantiu, in 5 min de functionare pe benzina iese un consum infim, si asta la prima pornire a zilei, ca apoi pe parcursul zilei nu se mai raceste atat de tare motorul si urca foarte repede temperatura.
                        In cele 5 minute consumul este foarte mare , deci nu se aplica regula de 3 simpla .
                        Motorul consuma cel mai mult in timpul incalzirii la temperatura nominala de lucru , si asta chiar si in trafic .

                        Comment


                        • Cu frigul de acu cam atat dureaza pana ce o curat de gheata timp in care merge pe benzina,dupa 3-4 min daca o accelerez trece imediat pe gaz,asta dimineata cand este foarte frig.
                          Daca plec cu masina fara sa o mai incalzesc imi trece pe gaz cam in 2 km.
                          Eu pana la munca am in jur de 4,5 km si pe la jumatea drumului trece pe gaz fara a mai incalzi motorul,iar daca e motorul cald merge doar pe gaz.
                          Eu dimineata daca nu am chef sa curat toata masina de gheata atunci o las cam 1 minut si plec dar de multe ori o comut manual pentru a nu mai trece pe gaz.Eu circul mai mult in oras,am un drum pe saptamana la tara ceea ce inseamna cam 40 km dus intors,deci circul cam 70 la suta in oras.Eu nu cred ca am consumat mult gaz sau benzina.Am optat la trecerea pe gaz la 35 gr deoarece cand trecea pe gaz acu iarna se oprea motorul daca nu eram atent,sau trepida rau,asta doar la rece .acu nu mai am acele trepidatii si nu moare motorul,mai coboara din cand in cand pe la 500 rpm dar nu se opreste.
                          Va doresc o iarna frumoasa.

                          Comment


                          • Eu nu stiu cum sunt setate instalatiile voastre, dar la mine in 5 minute la relanti a trecut pe gaz. Daca nu stau dupa ea, o las doar cateva secunde sa urce uleiul si o iau din loc intr-un km acum pe temperaturile astea trece pe gaz. Baietii mi-au spus ca mi-au setat-o sa treaca la 30 de grade ca asa e cel mai rentabil daca tot mi-am pus gaz, am fost perfect de acord cu ei. Cand trece pe gaz motorul nu trepideaza nu scade turatia nu nimic. Se aude Click si trece... Daca nu trecea asa rapid pe gaz cu siguranta mergeam la montator sa scada temp de trecere. Cum naiba sa nu fie mult 3,3 % consum de benzina + mai vreo 9-10 de gaz. Iesi la 50 de lei suta de km facuti - in medie. Daca ai merge doar pe benzina la 10% consum suta de km ar costa cam 56 -57 de lei. Clar scade rentabilitatea, diferenta ramane dar e mica...

                            Comment


                            • A mea trece pe gaz in momentul in care apar cele doua pavele. Daca stau pe loc trece cu cateva secunde inainte sa apara liniile.

                              Comment


                              • cu un plin de 41l gpl am facut 450km.70% din km fiind facuti in oras. cum vii se pare?

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google