Consum Logan GPL

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Încearcă sa mergi 80-100km/h și zi consumul
    Ai sa ramai uimit ca mai scade... Sub 7...
    Legenda spune ca un taximetrist a scos și sub 6l%...
    Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
    Contact pe site-ul din Profil- infotehnic

    Comment


    • Taximetristul acela era cumva pescar?
      Dacă da, cunosc mulți ca el!

      Ei spune muuuulte, sunt niște haioși, de am ajuns la un moment dat să nu mă mai supăr pe ei... Sunt și ei oameni.
      http://www.loganclub.ro/forum/pictur...pictureid=8026

      Comment


      • mixt am facut 430 km cu un plin de 32 litri adica 7,4l/100km fara sa sar de 110km/h dar in Bucuresti 32 litri imi ajung pentru aproximativ 300-310 km adica 10l/100km

        Comment


        • Astra H 1.6 16v gpl din 2014, la ora actuala am 100.000km doar pe GPL, probleme? da! rampa valtek nu s-a inteles sub nicio forma cu motorul meu XEP, discutii telefonice cu moog, de la care am luat o rampa hanna. Probleme au disparut, anul trecut au reaparut, problema un injector decedat! am montat rampa veche (valtek) motorul balbaia ca la inceput. Am facut un sacrificiu ca sa zic si am luat injector nou, nu stiam care este diferenta intre black si gold (am aflat, doar denumirea) desigur tot de la moog am aflat inainte sa dau comanda si motorul a functionat iarasi in parametrii.
          Pot sa va spun ca , cu o butelie de 52L cu incarcarea la 80% adica 43L fac 550km si asta in regim de, 5 persoane dintre care 1 are 120kg, 2 persoane 70kg si 1 52kg (copilul cu scaunul are si el 22kg) +AC mai tot timpul ca se abureste (si acum ca este rece). Pot sa ma laud ca am facut cu un plin distanta Vulcan - Agigea(acolo am alimentat din nou) si deasemenea am facut Tg-Jiu-Sighetul Marmatiei-Sapanta-Sighetul Marmatiei. Acolo am realimentat.
          Artificial intelligence is no match for natural stupidity.

          Comment


          • Si ai mers si foarte tare..

            Comment


            • nu inteleg ce vrei sa spui dar e mai ok asa.
              Artificial intelligence is no match for natural stupidity.

              Comment


              • Consum 1.2 16v, mers in Bucuresti la ore de varf dimineata si trafic lejer seara. (8-10).

                De 2 luni alimentez de la aceeasi pompa, daca raman fara gpl si merg pe benzina o zi, tot trec si alimentez de la aceeasi pompa ziua urmatoare.

                La 300 de km de fiecare data alimentez 29-30 de litri de gpl. Consum de 9,5-10.

                Mult? Putin? Spuneti voi...

                Schimb la 2500-3000 de RPM, niciodata mai jos.

                Comment


                • Originally posted by danminator View Post
                  mixt am facut 430 km cu un plin de 32 litri adica 7,4l/100km fara sa sar de 110km/h dar in Bucuresti 32 litri imi ajung pentru aproximativ 300-310 km adica 10l/100km
                  La fel si la mine tot pe 0,9 din fabrica. Cam 320km in Bucuresti. Am facut proba o data doar pe extern pe traseul Bucuresti-Drajna (A3)- Braila si inapoi (in orasul Braila am mers pe benzina special pentru test) si mi-a rezultat 400 km (130 km/h pe autostrada si 100 in rest) + AC 75% din timp si bagaje, 2 persoane. Deci 8%.

                  Cel mai putin am avut un consum de 7,5 pe mixt dar am mers incet (110 km/h Buc-ploiesti de vreo 2 ori si centura cu 80km/h si niste urban mers cu maxim 50km/h si trafic lejer).
                  Last edited by iatagan; 17 October 2018, 18:37.

                  Comment


                  • Azi am facut prima estimare de consum pe GPL: 200km, mers doar in oras, masina cam jumate din timp 2 adulti si 2 copii fara bagaje, in rest doar soferul, AC pornit cam jumate din timp, consum 10.03L/100km, motor 1.0 SCE, GPL Fratelli. Desi domnul de acum a lasat mai mult sa intre GPL in butelie. De asta voiam sa va intreb, daca mai stiti vreun mod de facut consumul, altul decat plin-plin? Mentionez ca nu am CB cu afisaj de consum si alea alea . Ms

                    Comment


                    • Cel mai aproape de adevăr e varianta de la gol la gol: mergi până piuie că s-a terminat apoi plin, resetezi km și vezi ce indică atunci când se termină din nou.
                      Și e preferabil ca sutele alea de km înregistrate să adune cât mai puțin mers pe benzină (de preferat în afara orașului, adică porniri și mers mai puțin pe benzină).

                      Comment


                      • Am mers cu un plin de gaz 43.3 l Focsani Bucuresti un pic de plimbare in Bucuresti apoi retur Focsani Soveja Focsani in total 619 km o medie de 7% cu viteza de 90 km/h , real pe gps 83 km /h. Este primul meu plin gol de cand am montat instalatia, inainte pe benzina aveam un consum de 6% la aceeasi viteza de croziera. Sunt multumit de alegerea facuta, am observat ca la alimentarea plin plin ieseam cu consumuri eronate mi-a iesit 7.7 sau 5 pe gaz ambele nereale.

                        Comment

                        Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google