Cum Sa Ne Confectionam Singuri O Interfata Pentru G.P.L
Collapse
X
-
Da.Am facut eu mufa super seal cu 4 pini pentru conectarea la ecu gpl si adaptor usb serial cu cip ftdi de pe olx.
Leave a comment:
-
Salut,
Pentru STAG 200-4 se poate confectiona o interfata de conectare? Multumesc
Leave a comment:
-
O licenta pentru Landi Renzo Omegas 3.2 se gaseste ? Am interfata pentru conectare dar nu reusesc sa intru in soft...imi cere licenta. Mai exista o alta varianta pentru a ma conecta la instalatie ?
Leave a comment:
-
A confectionat cineva o interfata bluetooth pentru conectarea la aplicatia Android Stag?
Leave a comment:
-
Pentru STAG 200 plus ce soft de conectare se foloseste?Pe siteul STAG nu spun nimic despre 200-plus doar despre 200 sau PLUS.
Leave a comment:
-
Pai...banuiesc ca le-am instalat.A reusit cineva sa se conecteze cu pl2303?Am stag 200 plus.
Anunturi gratuite , peste 4 milioane: anunturi imobiliare, anunturi auto, telefoane mobile, locuri de munca, apartamente de inchiriat, masini second hand, haine.
A facut cineva cablu cu adaptorul de mai sus?
Leave a comment:
-
Atunci nu stiu ce sa zic...Asteapta pana raspunde cineva care stie bine treaba asta cu interfetele
Leave a comment:
-
Iti trebuie unul d'asta: Adaptor USB PL2303 ii legi firele cum trebuie si aia e. Eu zic sa nu cumperi interfata gata facuta pt ca daca o faci tu singur te costa 15 lei maxim
Leave a comment:
-
Cumparatul este ultima optiune.
Daca nu reusesc probabil asta am sa fac,pina atunci am sa mai incerc poate imi iese.
Leave a comment:

Leave a comment: