Cum Ne Reglam Instalatia GPL?Cu Ce Softuri?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Salut costizopo. Verifica functionarea pe benzina. Pina nu functioneaza bine pe benzina, nu incerca reglarea pe gaz. Nu va iesi nimic.
    De cind nu s-au schimbat bujiile la masina. Schimbale ca nu sunt foarte scumpe. verifica cu aceasta ocazie si fisele sa nu fie deteriorate. Fa un diagnostic la calculatorul masinii, vezi ce da pe acolo. Spor.

    Comment


    • Masina merge perfect pe benzină daca am multiplicatorul la maxin 1.4 ,daca nu este gaz in butelie sau daca scot siguranta la instaltia gpl. Erori nu am nici una pe benzină. Bujiile au vreo 1000 km nkg pentru gpl iar bobina cu fisele aproximativ 6-7 mii km. Problema cu siguranță vine de la un reglaj defectuos al instalației insa nu reușesc sa imi dau seama cum sa fac un reglaj corect in special al presiunii la gaz. Presiunea la gaz se regleaza doar din plaman sau mai trebuie facut ceva din soft? Am observat ca daca las multiplicatorul la 1.2 apare o eruare p0170 care dispare daca opresc motorul si apare la urmatoarea functionare pe gaz.

      Comment


      • Salut
        Se poate sa ai duzele prea mici. Exista o corelare exacta intre presiune, diametrul duzelor si injectoarele de gaz.
        Daca presiunea este prea mica si duzele au diametrul mic, injectoarele nu apuca sa bage destul gaz si ramin deschise=> eroare.
        Trebuie sa vezi ce diametru au duzele si daca acestea sunt potrivite pentru motorul tau.
        Pentru informatii mai exacte despre cit trebuie sa fie duzele, presiunea si multiplicatorul cred ca poti sa te adresezi celor de la AGR ( trebuie sa fie si in Bucuresti si nu cred ca nu te ajuta cu aceste informatii). Daca rezolvi problema cu duzele si setezi o presiune corecta in "plaman" sigur multiplicatorul se va putea pune la 1.2 (cit stiu eu ca este normal) si masina va functiona bine. Pe de alta parte am mai auzit pe multi care au consumuri mai mari ( ca tine) si se spunea ca sunt normale. Asta in functie si de motor.
        In concluzie, eu cred ca ai duzele prea mici. Verifica cit sunt si cit ar trebui sa fie.
        Bafta

        Comment


        • Nu știu ce duze sunt insa culmea este ca trage destul de bine si pe gaz si pe benzină atata timp cat am multiplicatorul sub 1.4. ce duze ar trebui imi spune softul avand o funcție de calculare duze insa in funcție de cum invart surubul din plaman in zise 1.75 sau 2 mm. Am făcut niste poze la ce am mai facut azi. Sa ma lămurească si pe mine cineva cei cu presiunile alea din partea dreapta daca sunt bine asa sau cum ar trebui sa fie
          You do not have permission to view this gallery.
          This gallery has 4 photos.

          Comment


          • Originally posted by alexander234 View Post
            În sfârșit am găsit o aplicație Landi Renzo Omegas în care să funcționeze toate funcțiile și pe instalații Omegas Evo instalate începând cu 2014. Urmăriți pașii de aici https://m.youtube.com/watch?v=M_8KLABaG1o
            Am instalat driverele FTDI pe windows-ul gazdă și vmware player. Nu este greu dacă ai ceva cunoștințe PC și traduci ghidul din portugheză ��. Mai întâi instalați pe windows-ul gazdă, pe laptop, o aplicație Omegas v4 sau v3 și dacă merge, va funcționa și în mașina virtuala windows xp din arhivă descărcată.
            https://ufile.io/9wbex descarcare masina virtuala si aplicatia Landi Renzo

            Comment


            • Stie cineva daca la Stag QBOX este afisata presiunea reala din rampa de GPL?In soft imi apare presiunea de 1.4 si reala este de 0.7.Am schimbat senzorul de presiune,ps-02,cu unul nou original si arata la fel.Mai ciudat este ca fara presiune in rampa de gaz daca pun doar contactul imi arata pe tester 0 bar daca pornesc motorul tot fara gaz in rampa imi arata 0.7 bar.Ajutor.Moog?
              You do not have permission to view this gallery.
              This gallery has 3 photos.

              Comment


              • Am probat și eu cu un manometru și imi arată la fel .....eu am presupus ca e de vina manometrul ca nu e special de gpl .Poate ne spune cineva care știe .


                Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

                Comment


                • Se pare ca presiunea GPL din rampa este calculata in functie de depresiunea din galeria de admisie.In cazul meu am 1.4 in soft si vacumuul din galeria de admisie este de -0.3 care de fapt este de -0.7 bar.1.4-0.7 = 0.7 reali.Sint curios in specificatiile date de producatorii de injectoare ce presiune este scrisa?Cea reala sau calculata cu vacumuul din admisie??Ca la un motor de 1.1 ar fi trebuit sa fie suficiente diuzele de 1.7 si presiunea de 1.1 si eu am ajuns la 1.9 si 1.4 bar (din soft) real 0.7 si parca tot mai trebuie marita presiunea.
                  Attached Files

                  Comment


                  • Interwsant. Deci daca nu etanseaza galeria de admisie bine nu prea functiineaza gpl bine.....

                    Comment


                    • Daca nu etanseaza galeria de admisie sau ai pierderi de vacuum nici pe benzina nu o sa mearga bine.

                      Comment


                      • Daca pui calculatorul pe masina vede daca nu etanseaza?

                        Comment


                        • Da.Creste valoarea MAP si LTFT o sa fie cu plus.

                          Comment


                          • buna ziua, la o instslatie gpl AGC Compact care nu mai sta pe gaz unde ar trebui sa ma uit?

                            Comment


                            • Poate fi de la filtrul de pe vaporizator murdar.Iti trebuie tester sa vezi exact ce eroare da.

                              Comment


                              • filtrele sunt schimbate de 2 zile....altceva ce ar putea fi?
                                Last edited by 77sky; 13 April 2019, 20:08.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google