Cati Litri Va Intra In Rezervorul De GPL???
Collapse
X
-
Nu e deloc normal.
Multivalva trebuie să oprească automat alimentarea undeva în jurul valorii de 80% din capacitatea rezervorului.
Eu am instalație montată în 2011, cu rezervor toroidal de 55 de litri și chiar și acum, la 10 ani după, oprește alimentarea la 45-46 de litri.
Mergi cu ea la montator și cere-le să regleze plutitorul gratis, doar e în garanție.
Leave a comment:
-
Salut,
eu mi-am montat instalatia acum 3 luni, deci in Mai 2021.
Am butelie de 50 de litri toroidala si imi intra mereu 47-48 de litri !!
I-m intrebat de 2 ori pe baietii care mi-au montat instalatia si mi-au zis ca nu e grav...
Oare ?!?Attached Files
Leave a comment:
-
Eu peste tot pe unde am alimentat, inclusiv pe la LukOile în trecut, am dat numai de presiuni între 10 și 11 bari.
Leave a comment:
-
Mulțumesc pentru răspuns. O să fiu și eu atent la presiune de acum înainte!
Leave a comment:
-
Originally posted by aslanalbert View PostCat trebuie sa fie presiunea?
De atunci nu se mai declanseaza limitatorul la butelie si intra gaz peste cei 80% asa ca alimentez cu maxim 30l
Leave a comment:
-
Toroidal 52l a intrat 47l la Lukoil.Mereu la ei intra cel mai mult, fie frig sau cald afara.
Leave a comment:
-
Originally posted by matache2000 View PostUitati-va la presiunea de alimentare la pompa ca baga nemernici la presiuni de 13-14 bar si forteaza instalatia
Leave a comment:
-
Uitati-va la presiunea de alimentare la pompa ca baga nemernici la presiuni de 13-14 bar si forteaza instalatia
Leave a comment:
-
Si mie mi se pare cam dubios cand fac plinul de la Lukoil.Mereu la ei intra cel mai mult, in jor de 49-50 in butelie de 58, in rest in jur de 46 la alte statii.
Leave a comment:
-
Cand o sa bagati 65 in rezervor de 60 atunci sa va faceti un selfie...
Romania tara tuturor posibilitatilor...
Leave a comment:
-
45L in rezervor de 47... Lukoil. Din momentul ala am aruncat cardul de "reducere" la gunoi.
Leave a comment:
Leave a comment: