Cati Litri Va Intra In Rezervorul De GPL???

Collapse

X
- 

Nu e deloc normal.
 Multivalva trebuie să oprească automat alimentarea undeva în jurul valorii de 80% din capacitatea rezervorului.
 Eu am instalație montată în 2011, cu rezervor toroidal de 55 de litri și chiar și acum, la 10 ani după, oprește alimentarea la 45-46 de litri.

Mergi cu ea la montator și cere-le să regleze plutitorul gratis, doar e în garanție.
 Leave a comment:
- 

Salut,
 eu mi-am montat instalatia acum 3 luni, deci in Mai 2021.
 Am butelie de 50 de litri toroidala si imi intra mereu 47-48 de litri !!
 I-m intrebat de 2 ori pe baietii care mi-au montat instalatia si mi-au zis ca nu e grav...
 Oare ?!?Attached Files
 Leave a comment:
- 

Eu peste tot pe unde am alimentat, inclusiv pe la LukOile în trecut, am dat numai de presiuni între 10 și 11 bari.
 Leave a comment:
- 

Mulțumesc pentru răspuns. O să fiu și eu atent la presiune de acum înainte!
 Leave a comment:
- 

Presiunea sa fie intre 8-10bar (preferabil mai mica),eu am alimentat cu 14bar la o statie si a intrat in rezervor de 41l(util 32l) 40l pe pompa ,partea nasoala este ca presiunea de lucru in rampa de injectoare a sarit de la 1.20bar cat era reglata la 1.45bar dupa acea alimentare(poate ca asa se explica consumul marit )Originally posted by aslanalbert View PostCat trebuie sa fie presiunea?
 De atunci nu se mai declanseaza limitatorul la butelie si intra gaz peste cei 80% asa ca alimentez cu maxim 30l
 Leave a comment:
- 

Toroidal 52l a intrat 47l la Lukoil.Mereu la ei intra cel mai mult, fie frig sau cald afara.
 Leave a comment:
- 

M-am uitat si presiunea este 10 bari, deci ar fi ok.Originally posted by matache2000 View PostUitati-va la presiunea de alimentare la pompa ca baga nemernici la presiuni de 13-14 bar si forteaza instalatia
 Leave a comment:
- 

Uitati-va la presiunea de alimentare la pompa ca baga nemernici la presiuni de 13-14 bar si forteaza instalatia
 Leave a comment:
- 

Si mie mi se pare cam dubios cand fac plinul de la Lukoil.Mereu la ei intra cel mai mult, in jor de 49-50 in butelie de 58, in rest in jur de 46 la alte statii.
 Leave a comment:
- 

Cand o sa bagati 65 in rezervor de 60 atunci sa va faceti un selfie... 
 Romania tara tuturor posibilitatilor...
 Leave a comment:
- 

45L in rezervor de 47... Lukoil. Din momentul ala am aruncat cardul de "reducere" la gunoi.
 Leave a comment:

Leave a comment: